Böyle bir güzelliğe kıyılır mı yaidk İnşallah salmışlardır geriye diyeceğim ama hiç sanmıyorum nedense
Canavarmış hakkaten. Şu haberle ilgisi var mı acaba bu şabutun? http://haber.gazetevatan.com/kebandan-dev-turnalar-cikti/427063/7/Yasam
hem öyle hemde eğer bu balık olta ile yakalnmışsa halata tekne çapası bağlanmış ve traktörle çekilmiş olmalı :laughing:
tadı nasıldı acaba aklımda kalan pekte damak tadına uymasa gerek ,öyle ya azcık iri dolayısı ile çorak kokacaktır
çok uzak degil arkadaşlar tuttugumuz balıklara yaşama şansı tanırsak bu boydaki balıkları tutmak çok uzak degil.. insallah geri bırakmıştır o balıgı dicem...
Doğru, yaz gibi. Bir de arkadaş çok kısa değilse o balık 1.5 metreden büyük duruyor. Haberdekiler ağla tutulmuş. Dediğiniz gibi yapılmadıysa bu da öyle olmalı.
Balık canlı olsa bu kadar rahat sarılmaya izin verir mi acaba o şaheser pek rahat duramazdı diye düşünüyorum,ona bir sarılsam hayat boyu bırakmazdım kollarımdan
bence dicle nehri balık canerbalığı şabut birazdaha değişik ben şuan cizrede olduğum için bu balıkları görme şansım var oltaylada yakalayanlar var ancak ne yazıkki elektrikle avlananlarda var ağlardan trıvırılardan bahsetmeye bile gerek yok bence görüp göreceğimizde o resimden ibaret bilinçsiz avcılık almış başını gidiyorcyr