Dün gece 3 arkadaş ilk avlağımıza doğru yola koyulduk baktık "tık" yok Diğer avlağa sür... Bu arada Adana'da hiçbir yerde yem yok. Orhan abimin tavsiyesiyle Metro Gross Market'den temizlenmemiş sübye aldık. İkinci avlaktayız. Arkadaşım kapıyor sargozu hemen ardından ben. Diğer arkadaşa sesleniyoruz "Hadi sıra sende" ama onda da "tık" yok Saatler geçiyor... Bizimkiler arabaya uykuya ve ben avlakta tek başıma :S Ardından; sanki balıklar anlaşmışlar gibi yine ardı ardına 2 sargoz daha.Tam porsiyonluklar biri hariç. Sabah gün ışımaya başlarken at-çek denemeleri yine "tık" yok Sonrasında eve dönüş. Bu arada sübyeyi sevdim yem olarak eyvallah Orhan abi Balığı yakala aynı yemle devam Takım : Klasik 2 köstek boncuklu İğneler : Gamakatsu worm, matzuo circle hook 4 no (sevdim bu iğneyi) Yem : Sübye Hepinize rast gele...
Guzel sargozlar tebrik ederim.Dun koca avda bende bir tane yakaladim ama tek oldugu icin saldim.Dahasi rastgelsin:thumb:
Tesekkurler. Avlak konusunda ise sunu söyleyim; liman harici bulduğun her kumsalda dip oltası atabilirsin. Avlak dediğimiz yerler bile cogu zaman boş çeviriyor bizleri. Tabi biraz da kısmet Rastgele dostum
İnancığım tebrik ederim,daha iyileri de olacak inşallah. Bu arada bana gönderme yapacağına,kullandığın ve sevdiğin Matzuo iğnelerin numarasını doğru hatırla 4 numara değil 8 numara kullanıyorsun Çok çalışmak lazım çookk Rastgelsin.
Yine yapmışsın yapacagını Orhan abi. Yaav bırak 4 olsun nolacak Bu arada alarm işine bayıldım Görüşmek üzere sevgili Orhan Abi'm
maaşşaallaah diyelim bundan sonrakiler daha bereketli olsun inşaallah 23 nisanı çocuklarımla geçirdiğimden dolayı bu hafta benden rapor yok inşallah önümüzdeki haftaya
İnşallah Fatih kardeşim. Asıl sezon başladığında (yaz sonu) çok güzel balıklar çıkacak inanıyorum. Rastgele