Tarih : 12.05.2012 Yer : Yumurtalık Yem : Sülünez İğne : Worm Orhan abi, ben ve yeni balıkçımızı Levent abi Saat 5 gibi avlağımızdayız. Bu arada sonradan ekibe katılan 4 kişi daha. İsim isim saymayacağım. Öncelikle hemen belirteyim; birgün bir tane balonu kıyıya çekersem kuşbaşı doğrayıp yem yapmayı planlıyorum banghead . İlk balık benden, bir adet çupra ve daha sonra ardından gelen mırmırlar. Balondan sıkılıp arabaya geçtim ( artık iğne bağlamaktan yoruldum ) Aradan 20 dk geçti-geçmedi Orhan abimde arabaya. Tabi benim uyumam ne mümkün sonra Kalktım ve boşta duran kösteklere tekrar iğne bağladım ve oltayı salladım. Bu arada Orhan abimin bütün oltalarda kıyıda ve yanlızca bir tanesinde 2 köstek sağlam duruyor. Hazır uyuyorda Hemen onu da yemledim sülünezle. Ardından arabaya gittim kafa lambama pil almak için. Döndüğümde Orhan abimin olta titrek manda gibi Hemen kaptım ve sarmaya başladım. Bayağı da ağır geliyor. Arada kalama cırlıyor. Dualar eşliğinde çekerken oltayı balığı kıyıya almama ramak kala vın turizm Zaten gece boyu balonlardan illallah etmişiz bir de bu olur mu şimdi Vazgeçmek yok tekrar sülünezleri saldım suya. Sandalyede otururken göz ucuyla bakıyorum.10 dk kadar sonra dejavu yaşıyorum Kaptım yine kamışı bildiğim duaları ediyorum yine . Sonunda 675 gr lık levreği kıyılattım reeling Kendi adıma 3 mırmır, bir levrek , 1 çupra Diğerleri Orhan abi ve Levent abinin eseri Sevgili balon, bir daha ki sefere benden çekeceğin var ama Hepinize rastgele Uploaded with ImageShack.us
maşallah tebrikler balıklar güzel görünüyor. balık sabah yapmaya başladı diye sabaha karşı gittim ama yine yok küçük balıklar büyüklerine yem bırakmıyor. yem ipi kullanıyormusunuz?
Teşekkür ederim. Yem ipi kullanıyorum ve şart olduğunu düşünüyorum, özellikle sülünez için. Ben ne zaman yumurtalığa gitsem ilginçtir gece 2 den sonra balık alıyorum
Tebrikler, çok güzel bir çeşitlilik olmuş, ayrıca güzel hikayelemişsin. Keyifle okudum. Orhan abi varsa zaten mırmır garanti gibi. Güzel dostluklarla güzel avlarınızın devamını dilerim...
Teşekkürler Volkan Bizler mırmıra "denizin sazanları" diyoruz artık Bu hafta sonu da tekne ile çıkmayı planlıyorum. Bakalım kısmette neler var
İnan tebrikler Orhan abiden aldım haberlerinizi. Geçen sefer sizden sonra başımıza gelenleri anlatmıştır Orhan abi Güzel av yapmışsınız balonlara rağmen. İlginçtir geçen sefer hava bozuk diyemi deniz dalgalı diyemidir bilmem ama hiç balon yoktu orada demekki ara ara yapıyor balon. İnşallah ilerleyen tarihlerde avlarda tekrardan görüşürüz...
Efendim İnancığım Her zamanki gibi,seninle birlikte vakit geçirmek ve avlanmak çok keyifliydi güzel İnsan Daha güzel avlar da birlikte olmak dileğimle.
Eyvallah hocam teşekkür ederim Birşey anlatmadı ama Orhan abi. Deniz bozukken bizler de hiç balona denk gelmedik ama bu sefer gerçekten balıktan soğutacak kadar vardı balon :S Görüşmek üzere. Rastgele
Uyumamak şartıyla tamam :laughing: Senin gibi bir büyüğümle avlanmak benim için de her zaman mutluluk verici Oltana elimi attım kaptım levreği Keramet oltada demekki Görüşmek üzere uncle Orhan
Tebrikler böyle güzel avlarınızın devamını dileriz.Sülünezleri iğneye bütün olarak mı takıyorsunuz acaba?
öncelikle maaşşaallaah çekip sonrada ortamı kızdırayım inan baba bu hafta denizlerin FATİH i ava gitmeye karar verdi tüm üyelere bu hafta büyük balık tutmanın keyfini okutucam haberiniz olsun bi hastalandık 5 rapora çıkmışsın maaşaallaahhh
Eyvallah Fatih kardeşim iple çekiyorum raporunu. Bugün akşam tekne var bende de Bakalım kim daha hızlı davranacak Bu arada geçmiş olsun