Merhaba arkadaşlar İnan kardeşim rica ettiği için onun adına ben açıyorum konuyu bu nedenle onun rapor serisinden devam ediyor raporumuz 5.Rapora sahne olan av günü başladı herşey İnan İtalcanna Kombat/Shimano Ultegra dan oluşan takımıma doğru yaklaşıp bana seslendi, - Orhan Abi bir atış yapabilirmiyim ? - Hayır İnancığım. - Abi ne olacak ya,bir atış yapayım,korkma bir şey olmaz. - İnancığım korktuğumdan değil ama sen yine de atma - Abi ne olur bir atış yapsam ya - İnancığım esirgediğimden değil ama atış yaparsan etkisin de kalırsın ve alışılagelmiş takımlardan soğursun. - Yok Abi bana bir şey olmaz - Sen bilirsin İnancığım Hayatının en büyük hatasını yaptı ve takımı yemleyip,İtalcanna Kombat ile atış yaptı - Abi bu ne yaaaaaaa Yumurtalık - Adana arası konuşulan konu sadece İtalcanna Kombat oldu,Salı günü arayıp '' Abi bir bana bir kombat bulalım '' Kısığı arayıp zar zor bir tane Karaköy de bulduk sipariş verdik,Cumartesi günü Kombat geldi,Penn Surf blaster a da Shimano Technium Surf misina sarıldı ve takım hazırlandı, - Orhan Abi akşam nereye gidiyoruz Surf'e ? - İnancığım seni bilmem ama biz Arkadaşlar ile GöldeYakala - bırak Sudak için gideceğiz. - Nasıl yani,Deniz,Surf yokmu ? - Yok - Öğleye doğru Alt dudak düşmüş vaziyette bezelye yemek için eve gitti,daha sonra Ali Başkan,Abidin Başkan ve Burhan Başkan geldiler,sudak için hazırlık yapmaya başladılar,onlardan özür dileyip İnan ile Surfe gideceğimizi,yeni takımını denemeyi çok istediğini,söyledim,Ayıp olmuyormu bizi niye satıyorsun filan gibi tepki gösterseler de,söz konusu İnan olunca yumuşadılar hoş onlar da Gölden vazgeçip Karagöçer'e gitmeye karar veridler sonradan öğrendiğime göre onlar da Gürsel ve Erdoğan'ı satmışlar. İnanı arayıp akşam surfe gideceğiz hazırlan dedim kısaca av maceramız böyle başladı,ben resimleri ekliyorum rapor sahibi olarak av hikayesini İnan Kardeşim anlatır. Hepinize rastgelsin.
Ahahahah Abi mükemmel ya. Gülerek okudum, çok teşekkürler. İnan, Orhan abinin değerini bil. Avınız için tebrikler. Devamına rastgelsin...
orhan abi ellerine sağlık güzel bir av olmuş.İtalcanna Kombat kamışı merak ettim abi ne gibi özelliği var?bende dam stell power 4.20 surf kamış var ama kullanamıyorum ya elim alışık değil yada fazla antıraman yapmıyorum.
Sağolsun Orhan abiye yaz dedim (yazmış !!!) Tamam anlattıkların doğru da bu kadar abartılmaz ki Italcanna'yı kullandıktan sonra gerçekten farkı farkettim ki bunu yukarıdaki avı gerçekleştirirken de daha iyi anlayabildiğimi söyleyebilirim. Üzerindeki Surfblaster ve yeni deneme fırsatı bulduğumuz Technium Surf 0.30 mm gerçekten güzel bir üçlü oluşturdular. Desteklerin için teşekkürler Orhan abi Bu kadar güzel anlatımı da (!) tecrübeli ve yaşlı olmana veriyorum Av hikayesine gelince; Yumurtalıkta daha önce belirlediğimiz yere gitmek için karar kılmıştık. Yolda arkadaşımız Nevzat'ı aradık, O da sağolsun 2 kuzenini de alıp bizlere (ben ve uncle Orhan katıldı. Bu arada bizler, Nevzat'ı ve kuzenlerini beklerken Orhan abinin sürekli gittiği bir avlakta şansımızı deneyelim istedik. Italcanna ile ilk atışımı burada yaptım. İlk seferde biraz korkarak atışımı yaptım. Orhan abinin "Kamışın hakkını ver" demesiyle oltayı çekip Allah ne verdiyse... Ata Demirer'in stand up gösterisinde dediği gibi "Ak
Karagöçere yanımıza gelmemekle çok şey kaçırdınız, barakada mangal sefası ve sahilde surf yapma imkanı varken vede defalarca davet edilmenize rağmen neler kaçırdığınızı Ali, Abidin, Burhan, İbrahim Başkanlara sorun, günü nasıl geçirdiklerini, bir dahaki seferde aynı hataya düşmeyeceğinizi umar, yinede avınızı kutlarım. Rastgelsin.