Merhabalar, Lafı fazla uzatmayacağım bu sefer. Fotoğraf anlatsın Sağlıcakla kalın. Rastgele. Uploaded with ImageShack.us
İnancım eline sağlık avın güzel geçmiş.Anlaşılan birisi sesini iyi kesmiş.Yorum bile yazamamışsın :laughing:
Tebrikler İnan. Çipuralar azalmış, mırmırlar çoğalmış galiba avlakta. Keşke lafı uzatsaydın demeden edemedim. Rastgelsin...
İnan tebrikler uncle la aranızda tatlı bir çekişme var gibi Bu arada bir atasözüde var boynuz kulağı geçer diye Bu azimle bu iş olacak gibi balıklar içinde tebrikler:thumb:
Kardeş tebrik ederim, güzel balıklar. Levrek göremez olduk senin ve Orhan abinin raporlarında, kesti galiba bu aralar. Birde malum avlakta mı avlandınız, başka bi yer mi? daha irilerine rastgelsin.
İnce ince iğnelemeler Uzun lafın kısası avlak farklı Volkan. Sende de balık yok laf çok maşallah :laughing: :laughing: Bu arada gece, hayatımın çipurası kaçtı malesef Ben daha oltayı çekerken böyle güzel kafa atışlar görmedim... (Kaçtı gavurun balııııı ) Rastgelsin
Evet Can bey, o tatlı çekişmeler olmasa bu kadar keyif vermez avlar biliyorsunuz Azimle ... olta atan reeling balık yakalarmış Teşekkür ediyorum. Rastgelsin
Teşekkürler Kadir Eve geldim, balıkları temizledim, konuyu açtım, ver elini Hatay. Bu arada sabah balıkları temizledikten sonra, 2 tanesini kızartıp mideye Güzel kahvaltı oldu :biggrin1: Rastgelsin
Teşekkürler Mehmet Avlaklar farklıydı. İkimiz de ayrı günlerde ayrı avlaklardaydık. Levrek için mekan farklı Geçenlerde aldığım habere göre, malum avlaktan 4 adet levrek alındı ama rapala ile Rastgelsin
Aga bu haber süper hihi Benim asıl branşım at-çek zaten. Sahteler, slikonlar küflenecekler artık bagajda. En yakın zamanda denemeliyim Levrekler hangi sahte ile alınmış bilgin var mı?