değerli arkadaşlar yıne bir kaçamak gunu değerli abim orhan avşar dan aldığım borukurtları ile oglumuda yanıma alarak düştük yumurtalık yollarına, hava mis gibi durgun bir denız ve kıyıda bolca yengeç olduğu bir sahıle parkedip çadırımızı kurup yemeğimizi yiyip ekipmanları hazırladıktan sora bismillah diyip oltaları attık, ilk balığı oğlum aldı güzel bir çupra. arından çupralar gelmeye başladı, sonra oğlum çadırda uyuyamayınca arabaya gitti. nerden gitti bu çocuk. 2 oltam suda idi, birden cıngır cıngır dünyanın en güzel sesini duymaya başladım, elime bir aldım alla allaahh nasıl asılıyor, kalamayı açtım biraz yorduktan sora sardım, elimde ışık yok, balığı göremiyorum bile ınann cinsi nedir bilmiyorum derken balık dıbımdeymıs sap şup saş sup ahanda gitti, oğluma bagrıyorum berat kepcee die ada çocuk uyuyor. uzuldum tabiki derken diğer kamış yattı, aldım bu otekı gibi agır basmıyordu, ama fena değildi, valla sürüye sürüye ta kıyıya kadar çıkardım balıkları sağlam bir levrek ve koca bir çupra,iki iğnem vardı ikiside dolu. sabahın ilk ışıklarına kadar güzeldi ama hava aydınlanınca öyle bir manzara ile karsılastımkıne anlatamam. ilk defa görüyorum yüzlerce balık havaya sıçrıyor belgesel filmi gibi, megersem o zaman rapala atmak lazımmış ben ne bilirim acemıyım, 20 dk yakın bu kaçışmalar surdu, ve dahada balık tık demedi e bizde eve döndük.. yem. boru kurdu. kamış silver star misina. sufix 30 iğne orhan abiden aldığım kambur katil iğne. dip takımı iki iğneli klasik. herkese rastgele. av iki kişi ile bir gecede yapılmıştır. umarım doğru yapmışımdır, yanlışşa affoluna. http://www.izlesene.com/video/yumurtalik-levrek-kurnaz-tilki/7288860 http://imageshack.com/a/img59/1633/1s1p.jpg
Gerçekten çok heycanlı bir av geçirmişsiniz.Tebrik eder,devamı dilerim.Videoyu izlerken,heycanınız banada geçti.Tutmuş kadar oldum
cok teşekkür ederim levrekleride ekledim. levreklerdeki leke pintere koymuştum biraz sürtünmeden sanırım birde yerde sürümek zorunda kaldım kepçe tutacak yoktu ondan olabilir. bilginize.
Tebrik ederim çok güzel av olmuş, videoyu izledikten sonra insanın oltasını kapıp sahile koşası geliyor, nice keyifli avlar dilerim
Ercan abii valla video süperdi...Sesindeki heyecan buraya kadar geçti..Masallah süper balıklar... Orhan abinin kurtlar okunmuş üflenmiştir balık almadan hayatta bırakmaz ) Ayrıca en alttaki resimdeki levrekler yaralı veya hastalıklı görünüyor nedendir acaba?? Soldaki sanki diş yemişte iyileşmiş diğeride hastalıklı yada ağdan kurtulmuş gibime geldi..
kardeşim bu levrekler su gözünde alındı o derde birisi derden birisi plajdan, av gecen senenın avı, balıklar yasasın die pintere koyduk, belki binter surtmesınden olabilir, birde iğnenin birisi ağzında birisi çırpınmadan dolayı vücuduna saplanmıştı ondan olabilir. bu avı yaptığımda balığı çekerken, Ahmet avcı, ve şuan sitenizde uye olan, (vodil) nikli uye zafer nizamoğlu arkadaşımda ben balığı çekerken oradaydı hatta yardım etti sagolsun. oda şaittir orada tanıştık kendisiylede. sanaldan tanışıklığımız vardı ama balık çekerken birbirimizi tanıdık. şuan orası yasak. izin vermiyorlar girmeye sanko yapılmış. tepside gördüğünüz çupra ve ispendeklerde oradan. selamlar cumleten
ufak bişi daha diyim hayatımda ag kullanmadım kullananada musade etmedim gördüğüm surece hatta duyduğum sürece gereğini yaptım yapıyorum ypacagımda inşallah, orhan avşar abiye sor, az cok bişiler söyler benımle alakalı. ,) herkese rast gele. saygılarımla.
Selamlar Ercan, Valla daha dün gibi aklımda o an Bizim kayınçoyla gece gezmesi yapalım dedik,tesadüf ya sen balığı çekerken ben arka taraftan geçiyordum.Bizim kayınçoyu hemen dürttüm ulen güzel balık aldı herif dedim Sonra az ilerde Ahmeti gördüm ve seni söyledim.Yahu o bizim kurnaz tilki Ercan dedi,gel seni tanıştırayım diyerek yanına geldik kardeşim Ben şahidim yani Ayrıca ağ işine olan antipatini,ilgili yerlere yolladığın maillerle yasak avcılık yapanlarla olan mücadeleni herkes bilir kardeşim.Sen çok yaşa emi :thumb: Kendine iyi bak...Selamlar...
buldum videoyu bak balıkta aynı iz var ve zafer Nizamoğlu kamerada http://www.youtube.com/watch?v=BJJ2ekZTSbE
Ercan abi sen beni yanlış anlamışsın ) ben sana ağla tuttun demedim...kastettiğim şey balık ağdan kurtulduktan sonra sen oltayla yakalamışsın...bunu ifade etmeye çalıştım...oda balığın bedeninde izler gördüğüm için varsayımdı sadece...kusur ettiysek affola..
estağfurullah ağam ne kusuru baş tacısın. en kısa zamanda tanışmak ve kaynaşmak hatta olta atmak dileğiyle selamlar.
adana lı arkadaşlar ben yeni üye oldum yardımlarınızı bekliyorum balık tutma konusunda geçen yaz 3 tane olta aldım 2 balık tutabildim ne türlü olta kullanacağımı bıle bılmıyorum varsa balık avlamaya giden arkadaşlar bende yanlarında takılabilirmiyim