Merhaba forum gençliği Uzun zamandır hasretiyle yandığım baracudalara sonunda kavuştum. Eski iş arkadaşlarımdan Ahmet abimin telefonu ile soluğu 5 kişi teknede,merada aldık. Gün henüz kararmış olmasına ve herkesin yemli takılmasına rağmen ben hemen at-çek işine koyuldum Baktım sahtenin peşinde benim dişliler. Fakat sonrasında ne takip ne saldırı. O sahte, bu sahte derken pes edip ben de yemli takılmaya başladım. Arkadaşlar arayla; sargoz, karagöz, melanur, gargur, demirci aldılar. Bende... Bende tık yok Hatta arkadaşlar geyik muhabbetine bile çevirdiler benim bu kısmetsizliğimi Bu arada teknenin ışığına sürü halinde ufaklıklar toplandılar ama altta benim dişliler yok yok yok banghead Yemlide de hiçbirşey çıkmayınca vurdum kafayı yattım Uyandığımda saat 04:00 civarı idi. Gözüm direkt ufaklıklara takıldı. Ani kaçışmalar altta dişlilerin habercisiydi. Hemen "Fire Tiger" rapalamı klipse iliştirdim. Ersin arkadaşımın şu lafı halen güldürüyor beni; " Sen sahte ile balık tut, çiğ çiğ yiyeceğim" :laughing: Dedim, " O zaman hazır ol yemeye" İlk atış, ilk balık Ardından ikinci atış, ikinci balık derken toplamda 12 adet baracudayı kandırmayı başardım Ersin'e de balıkları iğneden çıkarmak düştü Hepiniz kalın sağlıcakla, rastgelsin
Tebrikler İnan bereketli olsun ama resimlerde bir eksiklik var gibi gözüküyor Bunların hepsi çiğ genelde tabakta güzelce pişirilmiş yanındada çoban salata eşlik ediyordu Rastgelsin
Tebrikler İnan yine yaptin yapacağini Ersin'in diş izlerini göremedim baliklarda Tamamen yokmu etti birini yoksa Hani benim bildiğim erkek adamin ağzindan laf bir kere çikar ama Güzel avlarinizin devamini dilerim. Baba çuprayi halen hasretle beklemekteyim
Ya hemşo helal olsun vallaa, tebrik tebrik üstüne. Ben geçenlerde iki tane yakaladım diye üstünden 1 buçuk ay geçmesine rağmen hala ağzım kulaklarımda, seninki gibi bir av günü geçirsem ömür boyu o gaz bana yeterdi heralde, hatta nirvanaya ulaştım artık diyip balığı komple bırakabilirdim de
Turnaların efendisi İnan'dan yine enfes bir av ve keyifli bir rapor... Ellerine sağlık kıymetli kardeşim.. Nicesini dilerim..
Tebrikler İnan,arkadaşına da Allah hazım kolaylığı versin,kolay değil bu kadar balığı çiğ yemek. Her zaman rastgelsin.
Tebrikler İnan, raporda benim en çok hoşuma giden kısım, senin balık tutamadığın kısım oldu. Keyifle okudum o kısmı. Sonradan turnaları çekince biraz buruldum ama napalım, en azından kısmetsizliğin de olabileceğini görmüş oldun bir süre. Niceleri rastgelsin.
Çok Güzel Hareketler Bunlarrrrr ) Kendini hazırla bu ay bitmeden bir (İNAN'S SHOW) da biz yapalım abim
Teşekkürler Sinan, geç de olsa iyi bayramlar Yine affetmedi Teşekkürler Roy Bu sefer pişirme faslı geç oldu Mert Sana kuyruk kısmında et bıraktım ama :laughing: Sağolasın Ersin kıyıya yüzerek ulaştı, bikaç gündür haber alınamıyor Baba çipura için beklemede kal. Büyük hissediyorum Sağol hemşom da kendine bu kadar haksızlık yapma Çok daha güzel avların olsun Teşekkür ederim İbrahim abi Fakat senden uzun zamandır rapor göremez olduk Teşekkürler Ahmet. Ben denizden sen tatlı sudan turnalara devam Rastgelsin İlyas abi teşekkür ederim Yedirir miyim hiç Rastgelsin abi. Teşekkürler Hakan abi Hepsini firetiger almadı. Arada kendo nun beyaz 9 cm lik ve duel hhs kodlu bir sahtesi ile de balık aldım Rastgelsin Hevesini yarım bıraktığım için kusura bakma ama ben arap atı gibiyim, sonradan açılıyorum :laughing: Sana da Volkancım Yapalım Akın Haberleşelim. Teşekkür ettim
Bu sefer pişirme faslı geç oldu Mert Sana kuyruk kısmında et bıraktım ama Sağolasın Düşünmen yeter İnan Palamut tutuyorum bende burda bol bol ama şöle güzel lüferler denk getiremedim tek tük lüfer alıyorum Serdar Abi duymasın takımın kötü der