Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım banada eşim alıştırdı balık tutmayı ve artık bagımlısı oldum diyebilirim.2 Kasımda Yumurtalıga gittik avlıgımıza geldigimizde saat akşam 5 civarıydı oltalarımıza sülinez,boru kurdu ve tavuk göğsü takıp attık.Her zamanki gibi ilk balıgı ben çektim çupra,arkasından babam güzel bir levrek çekti.Oltalarımızı yemleyip attık ve bir el oltası hazırladım tam atayım derken benim rat sallandı elime aldıgımda balıgın büyük oldugunu anladım igneler balıga göre çok küçüktü o balıgı nasıl çektigimi ben bile anlamadım diyebilirim 42 cm karakulak çektim sevinçten havalara uçtum diyebilim çünkü denizde tuttugum en büyük balıktı babam arkasından süper bir çupra çekti avımız çok zevkli ve güzeldi.Arkadaşlar resimleri ugraştım ama atamıyorum.
Gultekin biz bu tavuk olayini goz ardi ediyoruz. Son 2-3 avdir kullanmiyordum ama bundan oncesine kadar barinakta vurus almadigim balik olmadi nerdeyse. Guzel tuzlayip guneste kurutunca ignedende cikmiyor. Yazin 12-13 cm levrek yavrulari bile geliyordu daha ustu benekli benekli. Huseyin kardesim cok guzel av yapmissiniz tebrik ederim 42 cm karakulak super olsa gerek. Avlarinizin devamini dilerim
Hoşgeldin Hüseyin - Burçin tebrikler,yakalanan balıkları ve avın hikayesini bir yerlerden hatırlıyor gibiyim
İlk balığı yakalayan hep sen olduğuna göre Balıkların en büyüğünü sen yakaladığına göre O zaman Sen Burçin'sin Sadık Abiye selamlar,rastgelsin.
tbr ben piyudan şenpiliç alıp tuzlayıp lastikleştirip attım bi nane gelmedi köy tavuğu mu kurutup tuzlayıp lastikleştirip atmak lazım acep beypiliç mi CP mi seviyor bu karakulak çupra sargoz ?
Avınız için tebrik ederim, daha iyileri de rast gelir inşallah.. Forum içi tanışalım bölümünde kendinizi tanıtan bir konu açarsanız ilk önce bir hoş geldin diyelim sizede