Merhaba Arkadaşlar Serinin devamın da Mırmırların yerine,Minekop yakalamaya başladık Cuma akşamı,Meteorolojinin gökgürültülü sağnak yağış uyarısına rağmen Mustafa ( Patpat ),Umut Hoca,Hamit ve 2 misafirimiz ile yola çıktık,avlağımıza 18:30 gibi ulaştık, Oltalarımızı suyla buluşturduktan 2 saat sonra karabulutlar ile birlikte gökgürültüsü başladı,Mustafa Kardeşimin oltasına vuran balığı Hamit arkadaşım çekti,gelen çok güzel bir çipuraydı,bu arada bende bir minekop almıştım, '' Çoğunluk ne derse onu yapalım Arkadaşlar '' dedim ve oylama yaptık,Ben,Mustafa,Hamit ve misafirlerimiz çekimser,Umut Hocam Geri dönme yönünde oy kullanınca,Çoğunluğun dediğini yapıp oltalarımızı toplamaya başladık Kısa sürede yakaladığımız balıkların resimleri; Pazartesi Mehmet Kardeşim ile öğleden sonra yola çıktık ve saat 16:30 gibi avlağa ulaştık,gece saat 02:00 ye kadar süren avımız da 2 Minekop,3 Çipura ve 6-7 parça sargoz aldık,Mehmet Kardeşim Acemiliğin verdiği heyecanla oltasına vuran büyük bir balığı çekemeyince geriye doğru giderek çıkartmaya çalışmış ve maalesef balığı kaçırmıştı neden bana seslenmedin diyince '' Heyecanlandım '' derken dahi sesi heyecandan titriyordu Balık resimlerimiz ; Takım Detaylar ; Kamışlar ; İtalcanna Kombat,Okuma Cedros Tele Surf Makine ; Shimano Ultegra 4500,Daiwa Emcast 4500 Misina ; 0,26 mm Take Duo Color Surfcasting,0,45 mm Stren FC,0,285 mm Okuma Shotai FC İğne ; 2 No Gamakatsu Worm 39 Kurşun ; 84 Gr Turnuva Yem ; Boru Kurdu Hepinize Rastgelsin.
Tebrikler, güzel av olmuş.Bu 84 gram turnuva kurşunu nasıl bir kurşun? İnternette arattım bulamadım. bir resmi yok mu?
Bu raporu merakla bekliyordum Orhan abi =) Az,öz ama çok güzel bir av olmuş =) Cumartesi günü arkadaşımla beraber aynı yerdeydik bu arada.1 Sargoz 1 Çipura ile döndük.Boyutlarından dolayı da bir adet kum lagosunu geri saldım bu arada =)Sağlıcakla kal en kısa zamanda yanındayım inşallah Orhan abi.
Tebrikler.. Surf casting tarzı avlarınızı biraz daha görsel yönden zenginleştirebilirseniz çok sevinirim. Kumsalda dikili olan kamışların görüntüsü bile harika oluyor bence.. yaşasın surf casting
BÜYÜKSÜN ORHAN ABİ .PAZAR GÜNÜ VİRA BİSMİLLAH DİYECEĞİM KAYINÇOMLA BERABER...RAPORLARIMIZI OKURSUN İNŞALLAH.
Teşekkür ederim,Turnuva kurşunu yurt dışından temin ediyorum,Sazan avı için tasarlanmıştır, Teşekkürler. Teşekkür ederim İnan Kardeş görüşmek üzere,rastgelsin. Biraz daha uzaktaydık Gökhan Kardeş Teşekkür ederim Ethem Kardeş. Teşekkür ederim Bugracım Teşekkür ederim. Teşekkür ederim resimler gece çekildiği için Kum dikenlerinin resimlerini çekemedim,bir dahakine inşallah Teşekkür ederim Berkancım Sağolasın Sedat Kardeş şimdiden rastgelsin.
Orhan abi bu arada kum dikenlerini kendiniz mi yaptınız ? ben de kendim yaptım 2 tane ama sizinki kadar profesyonel görünmüyor
Sevgili Orhan kardeşim bu güzel avını tebrik eder sana daha nice başarılı avlar dilerim sevgiler hoşçakal.
Kum dikenlerini 3-4 yıl önce ben de ,şu an kullandıklarım Lineaeffenin. Teşekkür ederim Orhan Baba sivriceye ve dostlara selam ve sevgiler