Cumartesi akşamı 4 arkadaş aldık takımları çıktık yola.Avlaktan gelen yağmur haberleri bizleri dizginleyemedi =) Ceyhan'dan geçerken artmış olan yağmur bizleri biraz endişelendirse de avlağa vardığımızda şiddetini yitirmişti."Ahmak ıslatan" derler ya o misal =) Deniz dalgalı, kamışlar spin ama yemli =) ve iki zokalı.Oltalarımızı yemledik saldık suya.Dalgalardan dolayı arkadaşlar balık vuruşlarını hissetmediklerini söylediler ben de biraz gülümsedim bu durumlarına =) 4 arkadaş arada fazla mesafe olmadan sallandırdık oltaları suya; baktık oltalar dalgadan dolayı fazla yaklaşmaya başladı, sarılacağız birbirimizin oltasına ilk olarak ben uzaklaştım biraz ekipten.Yeni alanımda sülünezle yemlediğim oltamı saldım suya vee...5 dk geçmedi oltama atladı alttaki paşa =) fazla bir boğuşma olmadan aldım kıyıya.Belki bir çırpınma daha olsa kurtulacakmış garibim =) Çıkardığımda dudağının ucundaydı 3 numara sesame chinu iğnem =) Bu güzelliğin dışında 4 adet de sagoz aldık ve bir arkadaşımızın bizlerden ayrılıp yaklaşık 200 mt uzağımızdaki kayalıklara çıkarak ardından da kendini suda bulması...Bizlerin yüreklerimizi ağzımıza getirmesi gecenin sonu oldu (yağmur da dinmişti ne güzel ).Arkadaşımızın kafasındaki lambanın suya batıp çıkması, gecenin karanlığında hiçbirşeyi adam gibi seçememiz ve üzerimizdekileri çıkarmaya başladığımızda son anda bizlere su içindeki bir kayanın üzerinden seslenmesi yüreklerimize su serpti ( ama bu korkuyu bir daha yaşamak istemem ) Üzerinde boy çizmesi olması gerçekten onun sonu olabilirdi.Kendisini suya fırlatan dalgalar yine onu biraz daha ilerdeki kayaya kadar çıkmasına yardımcı olmuştu.Boy çizmesini çıkarıp atması ve yaklaşık yarım saatlik bir çaba ile kıyıya varmıştı sonunda ama görmeyin halini."Hayatım film şeridi gibi geçti" sözleri döküldü sadece..Neyse dostlar geceden bizlere kalan tek güzellik bu paşa.Bu arada paşanın sırtındaki yara izine bizler ağdan kurtulmuş sanırım diye bir anlam yüklemeye çalıştık ama ...Yaklaşık 40 cm falan geldi bu arada. Sağlıcakla kalın. [/url][/IMG]
geçmiş olsun aga balığada geçmiş olsun bende öyle tahmin ediyorum ağdan kurtulmuş bir hali var tebrik ederim güzel av yapmışsın rasgele
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN VE TEBRİK EDERİM AVINIZI.. PAŞA ZIPKINCI ARKADAŞLARDAN KURTULMUŞ AMA SİZE NASİP OLMUŞ ZIPKIN YARASI SIRTI
öncelikle çok geçmiş olsun yara bencede zıpkın yarası bende sazanda rastlamıştım çok acı ama ne yazıkki durum böyle kimse yasak dinlemiyor idk
Dilekleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler beyler.Allah kimseye böyle bir korku yaşatmasın tekrar söylüyorum.Levrek için aynı şeyi söylemeyeceğim ama