Öncelikle Orhan abi (Orhan1969) sana teşekkürlerimi bir borç bilirim bizlere bu güzel avlağın yerini söylediğin için Bu arada şu dikkatimi çekti ki balık gece saat 02:00 den sonra iş yapmaya başlıyor ne hikmettir bilemedim ama 4 arkadaş yerimizi aldık ve oltaları su ile buluşturduk.Atar atmaz siftahı bir sargoz ile yaptım.Yaklaşık bir saat sonra 1 sargos daha atladı oltama.Diğer arkadaşlarda henüz tık yok bu arada Yemek molası; mangalımızı yaktık, karınları güzelce doyurduk.Sıra geldi balıkları doyurmaya Bu arada mangal başındaki arkadaşımın (Vural) oltası suda.Bir diğer arkadaşımın (Ozan) "Vural abi oltan yere düşmüş" diye bağırması ve ardından oltayı kaldırıp levreği çekmesi Uzun süre tek bi vuruş alamayınca bulunduğumuz alanın sol tarafındaki kayalıkların üzerinden atışlarımı devam ettirdim.Bu arada Emrah arkadaşım da 2 adet sargos u kıyıya yanaştırdı.Daha önce de söylediğim gibi saat 02:00' den sonra balıkları almaya başladım.Öncesinde 2 mırmır ve ardından gelen 4 adet çupra...Bu arada diğer herkes soğuktan büzüşmüş ve artık dayanamayıp arabada uykuya... Gecenin en güzel anları ise benim için çupraları aldığım andan itibaren başladı tabi.Bu balığı ayrı bir seviyorum ben ya.Hem çekişini, o direnişini, hem lezzetini.4 adet çupra aldım demiştim.Bunlardan 2 tanesi aynı anda gelince sizler de tahmin edersiniz ki heyecanım tavan yaptı Çekerken kaçmasınlar diye ettiğim duaları da tahmin edersiniz Tabi gecenin karanlığında çift çupra çektiğimin farkında değilim."Hey Allahım" diyorum "bu ne ağırlık".Ne tahminler bu arada o 1-2 dk'lık süreç içinde..Bir diğer güzel olay ise oltamı koparıp kaçan bir balığa söylenirken (doğal olarak koparıp kaçtığı için ne olduğunu göremedim ) ardından çektiğim çupralardan bir tanesinin ağzında 20 dk kadar önce kopan iğnem Bu kadar da aç gözlü olunmaz ki kardeşim. "Eyvallah çupra kardeş iğnemi de getirmişsin" Sağlıcakla kalın. Hepinize rast gelsin =)
bende bu haftasonu batık gemideydim ama suyun dengesizliği yüzünden boş döndüm maşallah siz yine bi kaç parça bişey almışsınız şu avlağın yerini özelden msj atında bari bizde ayda bi kere nasiplenelim ;D bu arada daima rastgele
Fatih kardeşim teşekkür ederim öncelikle.Avlak konusuna gelince, yerini öğrendiğim kişiye söz verdim, söylemeyeceğime dair.Ben sözümü tutayım sen dilersen bir de kendisine sor.Sağlıcakla kal, rast gelsin =)
tbr ne kadar güzel hayvanlar en küçüğü en büyüğü kadar olsun bu arada ne ile aldınız ? sülünez mi boru kurdu mu karides mi sardalya mı nedir yoksa resimdeki, bir sülünez kolonisi mi bağlı
İnan Kardeş tebrikler,daha iyileri rastgelir inşallah,avlak konusundaki hassasiyetin için de ayrıca teşekür ederim. Rastgelsin.
Ben teşekkür ederim Orhan abi; söz sözdür Rastgelsin diyeceğim ama sana hep rastgeliyor zaten Allah bozmasın =)