Selamlar Uzun zamandır forumla doğru düzgün ilgilenemiyordum. Arada, ufak tefek balık kaçamaklarımız oldu, her ne kadar bizleri çok fazla tatmin etmese de. Yaklaşık 2-3 gün önce Yusuf ile yaptığımız avdan bir kare ekte. Üst sıra Yusuf'un Yem olarak sülünez kullandık. Ben, tek iğne ve yaklaşık 30-35 cm köstek kullandım. İğne olarak, Sesame Chinu Ringed 4 numara kullandım. Gece yaptığım at-çek denemelerinde, 2 adet kayış(palaska) yapıştı sahteye. Biri sudan dışarı çıkardıktan sonra iğneden kurtuldu Aslında ilk yakaladığımı da bırakma niyetindeydim ama hem sahtenin üç iğnesi de vücuduna girmiş ve parçalamıştı hem de, tadının çok güzel olduğuna dair duyumlar aldığım için bu yaralanma bahane olmuştu Ki gerçekten harika bir tadı var :thumb: Sağlıcakla kalın, rastgelsin Uploaded with ImageShack.us
Kaçırmadım kiii Şaka bir yana da, arada bir gelirler ya, hiç birşey yapmak gelmez içinden öyleydim işte Roy Benim sezon açıldı, daha büyük imzalar ile karşınızda olurum inşallah
tebrikler inan abi gayet güzel bir av olmuş palaska dediğiniz balıkta o ince uzun delikanlı olsa gerek
Geceniz çok hareketli ve keyifli geçmiş, tebrik ederim Yeni sezonun hayırlı olsun ve daha bereketli geçsin arkadaşım, rastgele
Tebrikler güzel kareler palaska yeme fırsatım birkez olmuştu benimde hoşuma gitmişti tamam dedim gider çeyrek ekmek arası yaparım diyordumki sen balığı yemişin bile afiyet bal şeker olsun
Hemşom tebrikler boş dönmemiş siniz yine. Biz son zamanlarda boş gidip boş dönüyoruz, daha güzelleri de rast gelsin
avınız için tebrik ederim. avlarınız daim olsun. inan abi sabret kış geliyor.daha ne lezzetli balıklar var,
Teşekkürler Sedat kardeşim, rastgelsin Aynen öyle :thumb: Sağol Önder kardeşim Neredeyse hiç durmadık, çalıştık diyebilirim Rastgelsin Bu balık çok fazla gezmeye başladı bizim sularda. Bir daha tutarsam kargolarım Teşekkür ettim Mert Teşekkürler Oğuz, rastgelsin Teşekkür ederim hemşo Artık tam zamanı. İnşallah daha da güzel raporlar çıkacak Rastgelsin. Teşekkür ederim Kemal başkan Çok daha güzelleri de olur inşallah Aykut kardeşim, rastgelsin Ne kadar inandın Sağolasın Hakan kardeşim Hala sabrediyorum ona göre Eyvallah Uğur abi Rastgelsin Ne zaman çıkıyoruz sazan avına Teşekkürler bu arada.
sazan mı one ya biz unuttuk onları bi yer var pusudayım beklıyorum su düşmesini bekliyorum bilinmedik bi yer bu ay bir test edecem bakım ama öncelikle şu israil sazanlarından kurtulmak için boili olayına girmem lazım