Cumartesi günü hanımı da alıp Yumurtalık'a gittim. Kaptanlar balık pazarına gidip Cevdet abimi buldum. Nerden iyi av yapılacağını sordum. Kuleyi önerdi. Hava poyrazlıydı. Kuleye gittik. Ges taktım yarım saat uğraştım, takip bile alamadım. Max rap ile bir süre oyalandım, sonuç yok. Slikon ile bir at çekten sonra bir de baktım, bir tekne 30-40 metre açığa ağ sere sere geliyor. Yaklaşık 500 metre ağ serdi. Benimle birlikte 4 at çekçi daha vardı. Hiçbirimiz ses etmeden takımları topladık dağıldık. Doğruca merkezdeki yazlıkların aşağısına gittim. İskeleden 2 balıkçı oyalanıyordu. İleri tarafa bütün kıyı boyu ağ ve barikat yerleştirilmiş. Atacak yer bulamadım. Açıktaki kalenin açık deniz tarafına baktım. Ağ ve barikat şamandıraları her yerdeydi. Takımı bile açamadan geri döndük. Elimizie ne geçti. Güzel manzara, temiz hava ve bol güneş. Yumurtalık'a gidecek arakadaşlara tavsiyem gitmesinler. Hüsran olur.
sağlık olsun bu adamlar her yerde aynı. Mersin de gecen aynı olay oldu bide ağın üstünden gidip gelip suya vurup balığı ürkütüyorlardı. Bir şey diyeceğim kimse kızmasın ama çok saydım
Avınızın böyle kötü geçirtilmesine üzüldüm ama diğer arkadaşlar için faydalı bir paylaşım olmuş. Güzel ve huzurlu avlar dilerim. Rastgelsin...
Ali ve Volkan Ustalar, teşekkür ederim. Daha da gitmem oraya. Gidene de karışmam. Ama ağ veya barikat serili yere gece giden arkadaşları düşünün. Göremezler de. Olan takımlarına olur.