Merhaba Arkadaşlar Cuma günü akşam üstü Mersinden Sevgili Ömer ve Sevgili Doğukan Kardeşlerim sağolsunlar ziyaretimize geldiler,hoş balık sohbetleri yaparken Biber Kaptan ve Uğur Abi geldi,Biber Kaptan'a dönerek ; '' Biberim tanıştırayım arkadaşımız Deringüç '' diyince,hemen '' Ömer Efe '' değilmi dedi ve başladı koyu bir balık sohbeti Balığa gitmeye pek niyetli olmama rağmen,giden arkadaşlarımızdan Denizin ve havanın çok güzel olduğu haberleri gelmeye başlayınca,hemen hesap yapmaya başladım '' orda 2-3 saat uyusam,sabaha karşı eve gidip,1-2 saat uyuyp saat 09:00 gibi işyerini açsam nasıl olur '' derken saat 22:30 gibi kendimizi avlakta bulduk,2 saat sonra başlayan gökgürültülü sağnak yağış avımızı bitirmemize neden oldu. Özgür ve Önder Hocalarım yakaladıkları Çipura,Sargoz ve Minekop'u koydukları livarın kapağı dalgadan açıldığı için firar ettiler. Takım Detayları ve Fotoğraflar. Kamış ; İtalcanna Kombat 4.20 Makine ; Shimano Ultegra,Daiwa Emcast Misina ; Take Duo Color 0,26 mm,Stren Fc 0,46 mm,Okuma Shotai FC 0,33 mm İğne ; 2 no Sasame Porto Chinu X Kurşun; 84 Gr Turnuva Kurşunu Yem ; Boru Kurdu,Sülünez Hepinize rastgelsin.
Geçmiş olsun kaçanlar için ama tebrikler Orhan abi elinizde kalanlarda hiç fena değil sonuçta. Bu arada İstanbul'du, eğitimdi derken balığa hasret kaldım.Yanımda hanım var ve diyor ki " Bir daha hiç çıkmamaya karar verdim diye yaz" Mümkünmü böyle birşey Sağlıcakla kal görüşmek üzere =)
Elinize sağlık .Balıklar çok güzel görünüyor.Arada tanıştığımız için çok memnun oldum.İnşallah bir sonraki raporda balık tutanlar arasında benimde adım olur.
Orhan abi herkese selamlar güzel avlar için tebrikler İnşallah 2012 de güzel bir tekne avı yaparız artık
Orhan tebrik ederim. Avı erken sonlanlandırmak hiç tutamamaktan, hatta hiç gidememekten daha iyidir. Burç Kardeşim herhalde bana laf vuruyor, gideriz İnşaallah. Herkese rastgelsin.
ağabeyim, tebrikler.. şahane av.. ellerinize sağlık.. misafirperverliğiniz ve sohbetiniz için çok çok teşekkür ederim..
bence buradaki engüzel olay, avdan öncesi, herşey güzel gelişmiş, güzel bir gün olmuş, kaçan avlarda tuzu biberi,
Tebrikler çok güzel bir av. Ne minekop varmış be avlağınızda. Tut tut bitmedi, maaşallah. Benim hiç tutmadığım ve görmediğim bir balık. Burlarda çıkar mı acaba? (İzmir) Levrek tutarsam hedef balığım minekop mu olsa acaba dedim bi an ?