Merhaba Arkadaşlar Cumartesi günü Burhan Hocam,Ali Başkanım ve Dairesel Tasmalama mucidimiz Dr.Burç ile düştük yollara Saat 19:30 gibi avlağa ulaştığımız da,Fuat ve Volkan arkadaşımız da avlaktaydı,saat 20:30 gibi Ali Kardeşimizin de bize katılımıyla avımız başlamış oldu. Soğuk Havaya rağmen çok neşeli ve keyifli bir av gecesi yaşadık,saat 05:00 gibi arabada uyumaya geçtim ve uyandırabilene aşkolsun haftanın yorgunluğu ve stresi öyle bir uyutmuşki beni Burhan Hocamın telefon açıp toplanıyoruz gel takımlarını kaldır yahu demesine '' Kalsın Hocam Haftaya geldiğimde toplarım '' demişim Bu arada Takımlarımı toplayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum Dr.Burç geçen sefer Minekop aldığı noktadan yine güzel bir minekop ve sargoz aldı,Ali Kardeşim Güzek bir Levrek,Ali Başkanım,Burhan Hocam ve Ben bol bol Mırmır yakaladık Takım detayları ve balıkların fotoğrafları ; Kamış ; İtalcanna Kombat 4.20 Makine ; Shimano Ultegra,Daiwa Emcast Misina ; Take Duo Color 0,26 mm,Stren Fc 0,46 mm,Okuma Shotai FC 0,285 mm İğne ; 2 no Sasame Porto Chinu Kurşun; 84 Gr Turnuva Kurşunu Yem ; Boru Kurdu,Sülünez Rastgelsin.
yaa abii allah aşkına şu avlağın yerini söyle yaaa valla hanımla çocuklarla kötü oluyoozz hafta sonu başka işlermi çeviriyon neden boş geliyon diyoor... şurayı bi tarif et abiii....nice bol avlara....
Ellerine sağlık abi balık aşkı bu işte soğuk falan vız geliyor ama resimler ve anlatımların içimizi ısıtıyor teşekkürler Burhan hocayada selamlarımı iletin abi
Sevgili Orhan kardeşim bu güzel avını ve balıklarını tebrik ederim afiyet olsun sevgiler selamlar hoşça kal.