İyi akşamlar arkadaşlar,uzun süredir zaman bulup ava çıkarmıyordum.İki günlük bir boşluk bulup kendimi yumurtalığa attım.Surf avı planladığım için yanıma boru kurtları alıp gittim.Bir türlü yakalayamadığım minekopların hayaliyle merama ulaştım.saat 00:00 05:00 yemlerimi bile yediremedim.Surf takımlarımı bırakıp spin avına geçtim.orda da nasibimi bulamadım idk küçük orfoz ve ispendek biraz heycanlandırdı ama devamı gelmedi,onlarıda saldıktan sonra eve geçip gece için dinlendim.Artık son günümdü.ya nasip dedim attım reeling yine kısır bir gece geçirdim.çok cılız vuruşlar aldım.biraz spin yapim bari dedim yemlide bize ekmek yok :laughing: yemli kamışa zil takıp.spin e başladım.atıp çekiyorum ama kovalayan eden yok nerde bunlar derken,bir vuruş gibi bişe hissediyorum.(yani vuruş sayılmaz bişe tuttu bıraktı )daha önceden tecrübeli oldugum için hemen kalamar var burda diyip,takım çantama karıştırmaya başlıyorum kalamar zokası kalamar zokası...yok bir tane zokam vardı onuda modiye ettiğim için masamda kalmış.yapacak bişey yok. banghead tekarar atıp çekmeye başlıyorum yine sahtemi tutup bırakıyor bişeyler o ara bir baktım kenara kadar gelmiş kalamar üstüne sahteyi tekrar attım kancayı taktırmayı başardım fakat çok büyük kayalar var direk çıkartamam.abim koşarak geliyor kepçeyle zor bela çıkartıyoruz.onun sevincini yaşamadan kamışımdan zil sesleri yükseliyor,kalamarı bırakıp oraya koşuyorum :hungry: ordanda bir çipura alıyorum.iki sevinç bir arada :laughing: Şükürler olsun Allah rıskımızı verdi diyim bir oh çektim.yemleyip tekrar aynı yere bir daha atıyorum olta dipe düşer düşmez bu seferde mırmır alıyorum.birden işler açıldı diye sevinirken sabaha kadar başka bir vuruş almadan dönecem tam, bir küçük kalamar daha yakalıyorum.yorgunluk ve uykusuzluktan avımı sonlandırdıp eve dinlenmeye geçiyorum.iki günlük raporum böyle arkadaşlar. Raporu telefondan yayımlıyorum,yazım hataları için kusura bakmayın.Herkese daha iyi avlar dilerim.
Kalamar varsa gerisi teferruat. Tebrikler. Zokan olsa toplardı epey bir kalamar. Gerçi zoka olsa kalamarda olmazdı...
Teşekkür ederim.Kalamar zokasıyla bu güne kadar hiç yakalamadım hep rapalalarla çarpıtrma yaparak.zoka oldugunda ya kalamar olmuyor yada yeme gelmiyor dediğine çok katılıyorum :laughing:
Fotoğrafa bakmadan raporu okudum ki heyecanı kaçmasın. "Bizim Cem 5 kiloluk bir minekop yakaladı rapor açtığına göre" diye düşündüm ama yine kısmet olmamış . Kalamar baya iriymiş ama. Tecrübeni konuşturmuşsun .
Teşekkür ederim Fatih.bu kış minekop yakalayana kadar rapor yayımlamıyacam demiştim kendime idk ama kalamarda iyidi paylaşım olsun dedim.Başka bahara kaldı bu minekop sevdam :laughing:
Fotografı göremiyorum ama telefondan güzel yazmışsın. Av için tebrik ederim, umarım minekopa kavuşursun.