Bilgisayarim bozuldugu icin rapor acamadim.tel dan deniyorum umarim acilir.trofe bir zargana avladik boyuna gore kilosu fazlaydi.birturlu tarti alamadim.1.5kilodan fazlaydi.boyu 85cm.avlanma yontemimiz ayni.canli karides yem şamandıra li duzenegimiz.tel dan yaziyorum.yazim hatalari icin kusuruma bakmayin arkadaslar.herkese trofeli zevkli avlar dilerim.
maşallah harika bir balık almışsınız ustam olta düzeneği hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz şamandıra şeffafmıydı misina numarası artı karidesi yavaş yavaş cekerek mi aldınız yoksa şamandıra sabitmiydi kusura bakmayın çok soru sordum rastgele
Estafurullah hocam bizim.tesekkur ederim daha irileri sizlerede gelir insallah hocam.kullandigimiz sistem renkli zargana toplari eva magzemeden.altina bir bucuk kulac 0.30 misina altina ek 0.40 orgu misina 8numara mustad 1251kanca kullaniyoruz.yem canli karides eski raporlarimda gorebilirsin.hareket gordugumuzde hafif hareket ettiriyoruz.hareket esnasinda aldigindac igne gagasina yada yanagina takiliyor, havaya zipladiginda cikartiyor.ben gende yemi bekletiyorum.teldan yazdigim icin yazim hatalari icin kusuruma bakmayin
Tesekkurler emre.daha irileri sizlerede nasip olsun.daha irilerinide gordum buyutukce canavarlasiyor bunlar.bu sene sayisiz takimimi kesip goturduler
Link patladi arkadaslar teldan girdigim icin duzeltemiyorum.buraya linki atim tiklayarak bakabilirsiniz. https://db.tt/pffytDxF