degerli arkadaslarım öncelikle ALLAH cc selamıyla selam olsun hepinize. gecen gun adanaya bir rahatsızlık icabı gitmem gerekti,işlerimizi halledip balıga gitmemek olmaz die düşündüm, oğlum ile yemlerimizi orhan avsar abiden alıp biton boru kurtlarıyla ve sülüneslerimizle tutuk avlağımızın yolunu, önce karataş,bikaç saat,ardından sabah yumurtalıkta iki avlagımı kolacan ettim, ilk avlakta bir levrek ve bikaç ispendek bir adet minkopla allah bereket versin diyip ertesi gun asıl avlagımıza gittik, heryer denız anası olüsü dolu sahıl resmen istila edilmiş suya girdim olta atayım die ama kaşıntıdan ve yanmadan ancak kaçtım yeryerim hala kızarık ve kasınıyor. neyse gunduz den bikaç çupra ile bismillah diyip aksamına hoş bir levrek ve bikaç cupra ile devam ederken, sol bastakı kamış cınkırt dedi, oğlum baba bunda yengec var sanırım dedi, bende basında dur ben bu balıgı cıkarayım dedim cunku plastik iğne cıkaracagım kırıldı balıkta yutmuştu iğneyi, birden ardarda cıngır cındır derken kamış resmen pustu koşarak tasmalama yaptım, ve cok agır basan bir balıktı basladı saga sora sola yol almaya ben inmem youvella uzun pala ince bir iğne korkumdan az kalam actım velhasıl balıgı dibimize kadar cıkardık, süppeerrrrrrr bir minekop, 4 parmak suda kıyıya paralel duran balıgı sürüyerek cıkarmak istedim, keşke kamısı oğluma verip suya gireydim, sapır supur gitti balık resmen gözunun içine gördugum mukemmel bir mınekoptu ve iğnemiz açılmamıstı ama buna ragmen gitti balık, basip dedik, daha sonra vuran 20 ve 22 cm cupralar bizi teskın etmedı ve evin yolunu tuttuk, bir dahakıne kepcesiz asla ama asla balıga gitmeyecegım bu bana ders oldu.. cumleten iyi avlar dilerim. sorf takımı ile avlanıldı. kamıslar shımano makına: okuma safina kamış silver star makına tica ls 4500 yem boru kurdu süsünes avlak yumurtalık. saygılarımla.
Güzel bir av günü olmuş,tebrik ederim Ercan kardeşim,birdahakine o minekopu da resimleyip paylaşacağına inanıyorum,rastgelsin.....
Güzel avını ve balıklarını tebrik ederim, bazen balık kaçabiliyor işte buda balıkçılığın unutulmaz anılarının içine girenlerdendir ve unutulmaz.
vallahi usta helal olsun, bukadar kısa sürede gitmediğiniz avlak tutmadığınız balık kalmadı, avlarınız daim olsun paylaşım için teşekkürler,