Selamlar avcı arkadaşlar... Perşembe günü Zeytinbeli kasabasına büyükleri ziyarete gittik.Tabi yaklaşık yarım saat sonra soluğu her zaman olduğu gibi sahil kenarında aldım.Bu arada hava fırtınalı,deniz bayağı dalgalıydı ama farketmez,nasıl olsa her zaman gelemiyoruz diyerek öğle 12.00 gibi başladım at-çeke.Elimdeki rapalaların çoğunu denedim.Tık yok,takip yok...Bir ara gözüm ragluo slikonlara takıldı ve mantar takozu takıp slikonlarla denemeye başlamıştım ki....Tabi bu arada rüzgar karşıdan estiği için direk atamıyor sol tarafıma doğru biraz kıyıya paralel atışlar yapıyordum...Benim sahteyi bir şey kaptı Bu neydi ulen derken güzelim levreği suyun üzerinde takla atarken gördüm.Kaçmadan alayım diye düşünürken balık önüme kadar geldi ve bir hamlede kayaların üzerine aldım.Bunlar sürü gezer deyip o kadar denemelerime rağmen başka bir şey alamadım...Yaklaşık olarak 45 cm civarıydı... Tüm arkadaşlara rastgele... Yer : Yumurtalık Kullanılan Sahte : Raglıo 6,5 luk sedef zargana Hava Durumu : Fırtınalı ve deniz dalgalı (saat 13.00 gibi)
mantar takozu mantar takozu dediğinizi ben de merak ettim.resimli olarak açıklarsanız sevinirim. rastgele
Teşekkür ederim Umut... Teşekkür ederim Recep abi... Çok teşekkür ederim,daha güzel avlar hepimize nasip olsun ... Sağolasın Gökhan,valla uzun zamandır denk gelmemişti böyle bir yakışıklı Senden haberler yokmu ?? Bencede güzel bir levrek Ali Bey,teşekkür ederim... Sevgili Eşref abi,amin diyelim inan tadına bile bakamadım yaşlı dedeme nasip oldu yakışıklı İnşallah sevgili Muhammer abi,sende sağol...
slm zafer kardeş kısmetten öteye hiçbirşey yok balığıda kaçırmadan almışsın daha güzellerine rastgele
Sağolasın abi,bununla yetindik ama güzeldi doğrusu Teşekkür ederim abi,en güzel avlar seninle olsun Selamlar Hüseyin abi,kaçar diye korktum ama geldi kerata Daha güzelleri sanada rastgelsin Sağolasın kardeş Sende şu at-çeke bir an önce başlada sandede görelim,sevinelim Birde tadını alsan gölü unutursun bence