Yuninstan dan herkeze selamlar ,Ismim Sezer KOVALAK 2000 yilindan bu yana kiyi balikciligi ile ilgileniyorum(Surf casting ) 2001 yilinda edindigim Shimano Antares kamisim ve bundan 3 gun once yeni aldigim 3 kamisla meragim bi okdar daha artti , en buyuk meragim buyuk bi cipura yakalamak ama daha henuz 500 grm dan buyuk yakalayamadim , sayisiz mirmir yakaladim ve bu zamana kadar iki levrek biri 2,1 kg digeri 2,2 ekipmanlarim 4 kamis Shimano Antares GT420-120- makine Ticca Abyss TIEFFE PEN 60-120 - makine Ryobi Proskyer Nose power BAD BASS Orion2 60-120 - makine Ryobi Proskyer Nose power Camor Ibiza 60-120 - makine Ryobi Proskyer Nose power kullandigim diger butun malzemelerim Awa-Shima ipler v.d sizi tanidigima simdiden memnun oldum )
Tesekkur ederim Necmi abi , Isllah herkezin avlari bereketli olur , gordugum kadariyla Canakkale densin , allah kismet ederse temmuz sonu oraya balik avina geliyorum )
Aramıza hoşgeldin Sezer. Ben de uzun zamandır Yunanistan tarafında Ege'nin diğer yakasındaki balıkçılığı merak ediyorum. Balık durumunu, av yasaklarını ve genel balık avcılığı anlayışından biraz bahseder misin? Malum bizim kıyılarımızda aşırı avcılık nedeniyle balık popülasyonu hızla azalmakta...
Hosbuldum abi tekrar tesekkurler. Sana iki milletinde ayni oldugunu soylesem yalan olmaz Turk te ayni Yunanda ayni herseyi son noktasina getirmeye bayilio ,burasininda bi farki yok cok balikci var ve neredeyse hepsi bilincssiz ,boyu en fazla bi cakmak kadar olan mirmir yawrularini bile torbalarina atio adamlar Yasak demissin ,yasak denilen bisey yok ,hersey yasak ama hersey serbest burda ..... sonumuz hayir olsun ,sonunda almanlar fransizlar gibi yapay gollerde balik avlicaz ,doganin kiymetini vahsi hayatin kiymetini bilememek cok feci bisey .
Oooo ben konuyu yeni görüyorum hoşgeldiniz.Memnun oldum bende bu sitenin maskotu .Ne güzel sitemize tüm Dünyadan üyeler geliyor.Size kanım ısındı keyifli paylaşımlar dilerim