Merhabalar.Benı etkileyen bir olayı anlatmak istiyorum. Temmuzda 6.30 da sabah balığa gitmiştim arkadaşımla.İyı hoş güle eğlene saat 8 oldu.DENİZde çarşaf gibi.Derken ileriden dalma sesleri felan geldi.baktık birsey yok ama su dalgalanmis bi yerde.10 Sn sonra yine aynı ses bi baktık 1 yunus! aha 2 oldu drken 3 tane görduk.Sürekli dalıp çıkıyorlardı.Tam bu sırada önümüze baktıgımızda bütün balıklar kıyıda ip gibı dızılmıslerdı.Vay be doganın dengesine bak
Bu olay beni çok etkilemişti.Zaten bu gibi durumlarda doğayı izler avı bırakırım.Insallah gereksiz bilgi kaabalığı olmamistır...
Yunuslar takım halinde çalışıp balıkları kıyıya sıkıştırırlar.. Caddebostan sahilinde yunus olduğu zaman kimi zaman balıklar suyun üstünde ziplar. Yunus olduğu zaman kıyıdan atılan oltaya çok kolay gelir balık .)
İşte bu son dediğinizı denedım ama başaramadım balıkarın yanına çengeli (seytan oltası) salıyorum.Balıklar tam tersine korkudan misinadan kacıyor.Bi ben bi yunuslar galiba balıklar cok korkmuşlardı
Eğer her FC misina kullanın dediğimde, bir kenara bir kuruş koysaydım, şu anda dünyanın en zengin 100 kişisi listesinde zirveye oynardım. Tekrar söyleyeyim: FC misina kullanın. ama gene bir kuruş koymadım kenara, tembelliğin gözü çıksın.