Merhabalar , belki bazılarınız biliyordur ancak ben belirtmek istedim ; tayland menşei bir balık malzemeleri alışveriş sitesinden alışveriş yapmıştım.Emin olmadan burada yazmak istemedim(mağduriyet olmaması için) öncelikle tayland POST airmail ile 9 şubat gecesi onayladığım sipariş bugün ptt ile kapıma geldi.Kargolaması gayet uygun ben 5 parça ürün almıştım.Bu siteden alışveriş yapmadan önce e-bay ve diğer siteler ile fiyat farklarını mukayese ettim( aradığım ürünlerde) bana gayet uygun geldi şöyle ki e bay daki,SAMURAİFİSHİNG VB.. ürünü %40 (gun craft)indirim ile burada buldum.bir çok üründe indirim mevcut , tabiki genel fiyatlar avrupadaki veya diğer ülkelerdeki fiyatlarla aynı(kargo dahil ücreti hesaplıyorum) ancak yelpaze geniş bazı makine ve kamışlarda %40 indirimleri var (%10-15-20-30-35 ...) özelikle abugarcia daiwa,shimano kamışlarında ve makinalarında(bazı çeşitlerinde).. Aslına bakarsanız her türlü balık ürünleri mevcut , belki uygun fiyatla bulabilirsiniz diye paylaşıyorum.Bilmeyenler için elbette..ben tamamen şans eseri buldum.iyice inceleyin derim. Not para birimi thb(tayland lirası) 1 tl :0,058 thb yapıyor ama dolar seçeneğide var SİTE: http://www.7seasproshop.com/main.php
genel ürün fiyatları konusunda haklısnız nuri bey, zaten hepimiz araştırıyoruz kesemize uygun ürünleri Yazdığım gibi benim araştırdığım ürün bana çok ucuza geldi belki uygun ürün bulunanlar kullanabilir diye yazdım zaten..