YURT DIŞI ALIŞVERİŞ SİTESİ..

Konu, 'Genel Konular' kısmında seikott tarafından paylaşıldı.

1. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENIUM CI4 30 - AVENGER AV 55B
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Merhabalar , belki bazılarınız biliyordur ancak ben belirtmek istedim ;
    tayland menşei bir balık malzemeleri alışveriş sitesinden alışveriş yapmıştım.Emin olmadan burada yazmak istemedim(mağduriyet olmaması için) öncelikle tayland POST airmail ile 9 şubat gecesi onayladığım sipariş bugün ptt ile kapıma geldi.Kargolaması gayet uygun ben 5 parça ürün almıştım.Bu siteden alışveriş yapmadan önce e-bay ve diğer siteler ile fiyat farklarını mukayese ettim( aradığım ürünlerde) bana gayet uygun geldi şöyle ki e bay daki,SAMURAİFİSHİNG VB.. ürünü %40 (gun craft)indirim ile burada buldum.bir çok üründe indirim mevcut , tabiki genel fiyatlar avrupadaki veya diğer ülkelerdeki fiyatlarla aynı(kargo dahil ücreti hesaplıyorum) ancak yelpaze geniş bazı makine ve kamışlarda %40 indirimleri var (%10-15-20-30-35 ...) özelikle abugarcia daiwa,shimano kamışlarında ve makinalarında(bazı çeşitlerinde)..
    Aslına bakarsanız her türlü balık ürünleri mevcut , belki uygun fiyatla bulabilirsiniz diye paylaşıyorum.Bilmeyenler için elbette..ben tamamen şans eseri buldum.iyice inceleyin derim.
    Not para birimi thb(tayland lirası) 1 tl :0,058 thb yapıyor ama dolar seçeneğide var
    SİTE:
    http://www.7seasproshop.com/main.php

2. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Çeşit bol ama şu anda Türkiye fiyatları daha uygun diyebilirim.

3. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENIUM CI4 30 - AVENGER AV 55B
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    genel ürün fiyatları konusunda haklısnız nuri bey, zaten hepimiz araştırıyoruz kesemize uygun ürünleri:) Yazdığım gibi benim araştırdığım ürün bana çok ucuza geldi belki uygun ürün bulunanlar kullanabilir diye yazdım zaten..