ben siteye katılalı uzun zaman oldu diyebilirim hiç rapor yazmamıştım daha doğrusu rapor yazacak kadar balığa gidemedim gitsem de fazla bir şey tutamadığım için sitede kirlilik yapmasın diye yayınlamadım ama zamanı geldi kanısındayım. yem: boru kurdu,yanıç,sülünez,bazı sahteler ve tüyler yer: antalya-alanya arasında okurcalar ilçesi kişi sayısı :4 izzet abi muhittin abi,apo ve ben cumartesi günü İzzet abinin telefonu ile balığa gideceğimiz anlaşıldı saat 3.30 civarı yola çıktık sohbetve alışverişle geçen 1.5 saatlik bir yolculuktan sonra mekene geldik.ve pazar günü akşama kadar avlandık.çok güzel 35 40 saat geçirdik herkesin avı böyle olsun tüm foruma bolbalıklı günler. bu arada balıklar temilenirken foto çekmek aklıma geldi. resimleri yükleyemedim.yükleme programınıda okudum ama benim makinada sorun var galiba kim ilgilenecek. şimdiden teşekkür ederim
Mükemmel bir av olmuş.Çeşit gerçekten kıskandıracak cinsten.Ayrıca bir adet bile avınız olsa paylaşmaktan çekinmeyin.Adet önemli değil sadece güzel geçen zamanlarınızı paylaşsanız dahi sonuçta bizler dostuz ve paylaşmalıyız.
Tebrikler bol cesit olmus.. Yalniz o buyuk baligin ne oldugunu anlayamadim,birde o balik olta ile mi alindi yoksa solungaclarinin biraz uzerinde sis deligi var zipkin ile mi avlanildi??
Rıfat bey aktarımınız vede ilk av rapor paylaşımınız için teşekkürler....Yanlız diğer arkadaşlar ne düşünür bilmem ama ben bu raporda hem görsel hem yazınsal aradığım hiç bir şeyi bulamadım...Balıklar bol çeşit avınızının bol aksiyonlu ve maceralı geçtiğini tahmin ediyorum fakat lovobada kesilmiş temizlenmiş formları bozulmuş balık fotolarının itici hali vede anlatım eksikliğiniz hissedilir derecede.... Bir sonraki av raporunuzu yayınlarken balıkların ilk sudan çıkış anlarındaki parlak ve göze hoş gelen formlarını fotoğraflayıp avın ayrıntılarını bizlerle paylaşacağınızı umut ediyorum....Saygılarımla.....
size eleştirilerinizden dolayı teşekkür ederim anlatımdaki eksikliği arkadaşlar sıkılmasın diye fazla uzatmadım.resimleride gerçekten balıkları temizlerken aklıma geldi.umarım birdahaki sefere sizin istediğiniz gibi olur. bulunduğum yerin fotolarını deşifre olmasın diye çekmedim bunada umarım saygı gösterirsiniz. teşekkür ederim
Selam, Tebrikler arkadaşım gerçekten bol çeşitli ve bereketli bir av olmuş. Arkadaşım o şiş deliği gibi görünen yer ile ilgili (büyük ihtimal ile doğru olan) görüşümü belirteyim. Dikkat edersen balığın kuyruğunu kesmişler bence o delik gibi görünen yerde balığın yüzgeci vardı ve o yüzgecide kuyruk gibi kestiklerinden dolayı orası delik gibi görünüyor. Birde ilk başta bende balığı istavrit sandım ''yahu ne kadar büyükmüş'' vs. dedim .. Selametle kalın ..
rıfat tebrikler güzel bir kuzu yakalamışsınız birşey soracağım bu kuzucuğun boy limiti nedir acep ve diğer uzun balığın cinsi nedir boy limiti nedir bizi biraz bilgilendirebilirmisiniz