sevgili üstalarım abilerim zarganaya canlı gümüş takıldığını biliyorum ve istavriyitinde ince uzun kesilip takıldığını biliyorum acaba canlı kraçe taksam faydası olurmu gümüş bulamam çünkü ve hırsızlı iğneye canlı takılışını anlatabilirmisiniz
gece kayaların dibinde zarganaların gümüşleri kovaladığını gördüm acaba kraçeyi tutup önümüze bıraksak alırmıyız diye düşündüm çünkü çok yakındı zarganalar
valla kurtuluş abi eğer gözlerim ileri derecede bozuk diğilse gümüş yavrularını kovalayan zarganalar vardı
Abi olabilirdi belki ama zargana için akşam saatleri pek uygun olmuyor diye biliyorum. Biz karar verdik Atıf, ben ve benim arkadaş Tuzlaya gidiyoruz. saat 5 te kartal köprüsünde buluşacağız
normaldir. zarganalar hep yapar bunu sen akşam için bekir abini kandırda oraya doğru çek atıf abin de gelicek akşama yapın organizasyon hadi görüşürüz...
dün kartala gidiceklerdi bende gelebilirmiyim dedim cevap gelmedi bekir abiden kırıldım tabi biraz ama olsun tüm halkımız davetlidir
Furkancım sen yazdığında ben çıkmıştım, akşam gelince gördüm yazını ama iş işten geçmişti Biz atıf,ben ve benim arkadaş tuzlaya gidicez bugün. o tarafa geleceğimiz bir gün sanada haber veririz
olur olur olmazmı hemde canavar gibi olur ama kıyma kıraçelere sen tut bi istavrit kes kes kullan hadi kal sağlıcakla
eyvallah bekir abi herkese bol avlar yarın balık hakkında raporu yazarım tutabilirsem herkese rastgele
Bence canlı kıraça zargana için çok büyük bir yem.Bir tane zargana tuttunmu onun kuyruk tarafını kes tak.Canlı olarak en beğendiği yem tekedir.Genelde teke veya kendi etiyle tutarız. Tekeyi denemenizi öneririm.