Bundan 3-4 yıl önce küçükken sürekli bizim orada olan iskeleye gider bütün gün gümüşle zargana yakalardık kıyıdan yakaladığımız yada çarpmayla arkadaşların yakaladığı gümüşleri kullanırdık fakat bazıları gerçekten iri olurdu bir gün el oltasına iri bir gümüş taktım attım tabi kamışla tutuyorum zargana el oltasını unuttum öylece bıraktım bir şey gelmiyor die ama el oltasıda bayağ kalın misina iğnede iri iğneydi çocuk olunca takım nasıl olursa olsun önemli değil.Neyse birden el oltası başladı gitmeye herhalde zargana aldı dedim biraz saldıktan sonra çünkü gümüş iri yesin die başladım çekmeye fakat tuhaf olan olta yan yan gelmeye başladı daha doğrusu hiç gelmiyor sadece yan yan gidiyordu alla büyük bir zargana aldım dememe kalmadı kendini gösterdi az bir şey ordan bizim bir balıkçı abi hemen atladı tabi aldı oltayı elimden biraz yora yora teknenin yanına getirip aldı kepçeye yaklaşık 2900 falandı eve götürdüğümde babam inanmamıştı benim tuttuğuma hangi balıkçıdan aldın bunu demişti yarın balıkçı abi söyleyince bayağ gururlanmıştı