zargana yardım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında musenna tarafından paylaşıldı.

1. musenna

musenna AHMET

Favori Kamış:
    4.5m normal olta
    En İyi Avı:
    700gr kızılkanat
    ben bu zarganayı nasıl tutabilrim şu an elimde buluna olta sırıklı makaraalı bşey bana detatlı bir şekilde zargana için kullanılacak herşeyi ve nereden bulabileceğimi söylermisiniz bide zarganaya çapara atılırmı hepsini öğrenmek istiyorum şimdiden sağolun:D

2. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    canım kardeşim siteyi iyice gez hangi balığı nasıl tutacağını öğrenirsin rasgele

3. musenna

musenna AHMET

Favori Kamış:
    4.5m normal olta
    En İyi Avı:
    700gr kızılkanat
    ya okudumda o yemleri nerden bulabilrim balıkçıda varmıdır

4. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    elbette vardır bazı yemlerde emek ister genelde canlı yemler emek sonucu elde edilir güzel kardeşim

5. 35kalamarcı

35kalamarcı murat(35kalamarcı)

Favori Kamış:
    KAMIŞ OLTA KALAMAR ZOKASI
    En İyi Avı:
    kalamar avladım 1kg500gr ağırlığında idi kıyıdan yakalamıştımçok güzel bir gündü:))
    merhaba

kardeşim zargana yakalamak için olta malzemesi satan bayilereden temin edebileceğin birkaç malzeme söyleyeyim sana öncelikle zargana topu isteen az 40 yada 50 gramlık birkaç top al ardından zargana ipeği al bunların ardından sinek iğne tabir ettiğimiz iğnelerden iste zarganada kullanacağını söle iğne numarası 10 yada 9 numra olabilir zargana topuna en az 2mt yada 4mt lik 025 yada26 27 de olur ince misina bağlamalısın istersen boş olarak iğneyi bağlayabilirsin yada aldığın zargana ipeği ile birlikte kullanabilirsin boş iğne kulanımında yem de kullanmalısın ipekle kullandığında yeme gerek kalmaz ama en iyi sonucu yemli olanda alırsın yem olarak sardalya kuyruğu kullanabilirsin...çaparide ise zargana avlayamazsın o sadece istavrit yada palamut gibi türleri yakalamada kullanılır bol avlar dileğiylesağlıcakla kal kardeşim:):)

6. musenna

musenna AHMET

Favori Kamış:
    4.5m normal olta
    En İyi Avı:
    700gr kızılkanat
    öncelikle çok sağol kerpedeyim çapari ile çok güzel istavrit avlayabiliyooruz ama balık akşam olmadan 20 dk kadar kıyıya geliyor o yüzden 20 dakka istavrit avlıyoruz 20 dk yaklaşık 20 tane geliyo çok bol istavrit var buralarda çok macerlar yaşadım int. cafe deyim gelince hepsini anlatıcam iinşlh herkeze saygılar sevgiler