Arkadaşlar Merhaba, Yarın akşam il dışından misafirim geliyor. Ve ısrarla balık tutmak istediğini (ne tür olursa olsun... akvaryum hariç dile getirdi. Bende yakın çevreme sordum. Bu havada (7 C° hafif yağmurlu) zatürre olmaya gerek olmadığını bildirdiler. Bizim amacımız kıyıdan olta balıkçılığı yapıp keyif almak. Büyük balıklar tutmak değil. Ve akşam saatlerinde gidip gece avlanmak. Gündüz çalıştığımız için malesef çıkamıyoruz. Sakarya bölgesinde yada yakın çevrelerde bu havada bunu yapabileceğimiz bir yer varmı? Yardımcı olursanız sevinirim. Misafirime mahçup olmak istmem 2 kg hamsi alıp evde pişirin cevabını kabul etmiyorum Saygılarımla. Safa ÇAKAR
Sakarya'yı hiç bilmediğim için size yardımcı olamayacağım fakat yine de görüşlerimi söylemek istedim...arkadaşınız gelmişse sıkı sıkı giyinin zatürre de olmazsınız..keyifli bir av yaparsınız bence...şimdiden rastgele
Zatürre Olmaya Değermi? Yerine Sakarya da Zatürre Olmaya Değermi? gibi bölge belirten başlık atarsanız fikrimce daha çok o bölgeyi bilen insanlar cevap yazarlar gibime geldi Eğer Bursadan olsaydı bi kaç yer söylerdim hoş dün 3 saat bekledikten sonra misafirimiz gelincik balığı oldu ama Mesela mudanya bölgesinde minekop tutanları gördüm hemde irilerini