Zenith Z Claw El yapımı imitasyonu

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Merhaba Arkadaşlar
    Bu sahtenin av videolarını izlediğimde, mutlaka sahip olmalıyım dedim ve hemen işe koyuldum. WTD aksiyonunu çok güzel veren bir sahte ve su üstü sahteler arasında yapılan bir oylamada ilk 10' a başarıyla girebilmiş. 8 mm kalınlıkta balsa tahtası ile çalıştım. Orjinal ebatlarına sadık kaldım; 100mm 20 gr.
    Pul imitasyonu verdiğim Alüminyum folyo üzerini akrilik boyalar ile renklendirip, file ve sprey boya ile sırt desenini çalıştım.

Küvet içerisinde alan dar olduğundan wtd aksiyonunu zor verdirebilmeme rağmen istediğim aksiyonu gözlemleyebildim :) Yorumu size ait.
    [YOUTUBE]fST70tMEJII[/YOUTUBE]

Bu da orjinal sahte ile yapılan bir avın videosu; vakit ayırıp izlemenizi tavsiye ederim.
    [YOUTUBE]7-PAXFmaq68[/YOUTUBE]

2. alaattinoz

alaattinoz Alaattin

Favori Kamış:
    Okuma V-system 270
    Favori Makine:
    Okuma trio 40s
    Mükemmel bir işçilik olmuş. Ellerinize sağlık. Umarım el yapımı sahtenizle gönlünüzce avlar yaşarsınız.

3. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Elinize saglik. Orijinalinden ayirdetmek imkansiz gibi. Muthis basarili bir is olmus. :)

4. hiko55

hiko55 tanju yaşar dinçer

Favori Makine:
    Shimano symetre FI 4000
    Hakikaten inanılmaz güzel görünüyor,sanki orijinal fabrikasyon.Bahtıda güzel olur inşallah... :)

5. greenfish

greenfish q

gördüğüm en iyi el yapımı

6. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkürler, en güzel yanlarından biri de ucunda balığı görebilmek.

Bu çalışma yordu ama sonucu beni de sevindirdi.

İnşallah. :) Eğer biri elimden kapmazsa.

Beni şımartıyorsunuz ;) Çok daha güzellerini yapan ustalardan feyz almaya çalışıyorum.

7. Armadillo DaNTe

Armadillo DaNTe Öner

elinize sağlık orjinalinden hiç bir eksiği yok gibi gözüküyor. yaptığınız sahteleri görünce direk gidip bi dremel alasım geldi :)

8. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Yapımı çok zevkli olduğu kadar bazen buna benzer modellerin yapım aşamaları kolay gibi gözükse de zahmetli oluyor ama sonucu değiyor.