Ben su ürünlerinde okuyorum merak ederek üye oldum pek bı bılgım yok umarım sız buyuklerımden bıseyler ögrenebılırım
merhaba ben trabzondan Ben su ürünlerinde okuyorum merak ederek üye oldum pek bı bılgım yok umarım sız buyuklerımden bıseyler ögrenebılırım suyu cok sevıyorum bana huzur veriyor balıkları cok sevıyorum ama onlar hakkında bı bılgım fasla yok sızlerle tanısmak ve konusmak ısterım
Merhaba Zeynep aramıza hoşgeldin. Umarım burada sana ve derslerine yardımcı olucak bir çok konuyu bulabilirsin,keyifli paylaşımlar dilerim. Sevgilerimle, Allaha emanet ol.
Zeynep hoşgeldin. Müjdat abi eğer balık avlamakla ilgili dersleri var ise kesin bi prof çıkarırız burdan
Selem Mesut kardeşim. Aslında sitemizde sadece balık yakalamakla ilgili konular değil,bunun dışında bir çok konuyu işliyoruz. Balık cinsleri,çeşitleri,hangi bölgemizde hangi balıklar olduğu,beslenme şekilleri,türlerin yaşam alanlarındaki eko sistem, vs.vs. bunun gibi bir çok konuyu işlediğimiz için su ürünlerinde okuyan bir kardeşimiz oldukça fazla şekilde faydalanabilir buradan diye düşünüyorum. Ama dersen ki aramızda avcı proflar çıkarırız orasını bilemem işte ben balıkçı değilim mesela Sevgilerimle, Allaha emanet olun.
Hoşgeldin.Aradığın herşeyi burada bulursun şüphen olmasın Bu arada sende benim gibi Avril'cısın galiba avatardan anlaşılıyo..
zeynep aramıza hoşgeldin. umarım merak ettiğin herşeyi bulabilirsin burda. bizde deniz balıklar ve avlar kadar arkadaşlıklarda önemlidir. inşallah arkadaşlığımızı ve bilgilerimizi beğenirsin.