Zeytinburnundan nasıl avlanılır.

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında muromachi tarafından paylaşıldı.

1. muromachi

muromachi Kaan

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE TURNAFRESH 4204
    Favori Makine:
    OKUMA MAX-4 CARP 60
    Herkese merhabalar. evimi zeytinburnuna taşıdığımdan dolayı akşamları arada sırada zeytinburnu sahiline gitmek istemekteyim fakat zeytinburnundan ne çıkar neyle atılır ne kadar sürer hangi mevsimlerde çıkar hiç tecrübem yok malumlarınız sezonda geliyor her akşam boğaza gidemiyorum ama kriz tutuyo burnumun dibinde inivereyim bende aşağıya sahile diyorum. şimdide teşekkürler.

2. ata_core

ata_core Atakan

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE TURNAFRESH
    Favori Makine:
    Okuma Zeon
    En İyi Avı:
    Çipura 800 gr
    Bende Merter'de oturuyorum yakın olduğu için arada bi Zeytinburnuna takılıyorum enson geçen hafta gittim Nova otelin önünde otobüs durağı var orada yem satan bi dayı var ondan yem alıp attım sadece 3 adet gelincik ve 1-2 tanede istavrit aldım. Birdahaki gidişimde Zarganaya atmayı düşünüyorum. Balık konusunda kısır biryer sanırım.

3. carttt

carttt oğuz

bende zeytinburnunda oturuyorum haftada en az bir iki kere giderim sahile ama zeytinburnu tarafında pek bi verim alan görmedim biraz samatya tarafına gidersen orda 1 hafta öncesine kadar dediğim yerde yaz boyunca eşkina,ispari,gümüş,istavrit ve bol miktarda iskorpit almışlığım var arada sırada değişik balıklarda çıkıyıo levrek şansın varsa ayda bitane çıkıyodur bazen tekirde çıkıyor ben yem olarak kurt kullanıorum yazın teke ile müthiş eşkina yaptı dedğim yer bende kurtla hatrı sayılır miktarda eşkina aldım ama nedense son 1 haftadır iki kere gittim vuruş bile yok.yeri merak edersen özelden mesaj yaz tarif edeyim.

4. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Sular çok berrak. hemde çok o yüzden yok o meşhur kayada......

5. carttt

carttt oğuz

BAK PROF ADAM HEMEN ANLADI NERESİ OLDUĞUNU :D

6. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Hatta hattasınıda söyliyim ama şimdi sıkıntı yapmasın sende 4-5 Levrek gördüm. deneyeceğim balıkların 2 tanesi balıktı. ve oranın daha kıyısında çok büyük bir mağara vardı döküntülerden önce şu anda altta kaldı esikler. dibinin zamanında hep kum olduğunu söyler. 2-6 metre arası ki yaklaşık olarak deniz suyu mekanda 3,40 metreye kadar düşebilir. bugünlerde oralarda güzel bir balık haberi çıkabilir demedi de deme

7. carttt

carttt oğuz

ÇIKARSA BENDEN ÇIKAR ORAYA PEK TAKILAN YOK ÇÜNKÜ :D

8. unexpected

unexpected HAMZA

bende zeytinburnunda oturuyorum, novotelin orada setüstü dedikleri yerde kaya kurdu ile avlanabilirsin, akşam ezanından sabaha kadar yemli yapıyor orası ama kısmet tabi boş döndüğümüz zamanlarda oluyor, eşkina, karagöz ve ispari yapıyordu en son, askeriyenin iskelesi var sahilde orası kumluk oradan da mırmır alabilirsin, barbunda yapıyor eğer sabah suyuna gidersen. ben c.tesi sabahları zarganaya gidiyorum o iskeleye her c.tesi oradayım ve geçen hafta güzel av yaptım. inşallah bu sene zeytinburnu güzel lüferde yapacak yani en azından öyle umud ediyorum. rastgele.

9. carttt

carttt oğuz

askeriyenin ordaki iskelenin ordan zarganayı neyle alıon kardeş kurtlamı ipeklemi yoksa gümüşle falanmı bide mırmır sen yakaladığın oldumu hiç ordan

10. muromachi

muromachi Kaan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    OKUMA MAX-4 CARP 60
    Kriz geldi abi heryerden balık haberi geliyor eve dönünce oraya 1 uğrıyım 1 keşif yapıyım ben askeri iskelenin olduğu yer ne terafa kalıyor hocam tren istasyonunun tam karşısındamı kalıyor acaba giriş çıkışta problem olurmu..

11. muromachi

muromachi Kaan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    OKUMA MAX-4 CARP 60
    Kriz geldi abi heryerden balık haberi geliyor eve dönünce oraya 1 uğrıyım 1 keşif yapıyım ben askeri iskelenin olduğu yer ne terafa kalıyor hocam tren istasyonunun tam karşısındamı kalıyor acaba giriş çıkışta problem olurmu..

12. unexpected

unexpected HAMZA

eski askeriye orası şimdilerde boş, iskeleye giriş serbest, fox tv binasını geçince sahilde görünüyor zaten, ben bu sene mırmır hiç denemedim, geçen sene oradan 750 gr.lık mırmır aldım sabah suyunda, iki kamışım vardı biri kırıldı o yüzden yemli dip atamıyorum, önceden birini yemliye yatırıyor diğeri ile zarganaya atıyordum.. zargana için orada ipek iş yapmıyor, istavrit yada hamsi ile tutuluyor ama benim favori yemim kaya kurdu, tabi rüzgarada bağlı zargana, aşırı rüzgar olursa nafile takılıyorum :) klasik toplu takım kullanıyorum, bu c.tesi biraz rüzgarlı olacak ama sabah 06:-09 arası rüzgar çok sert olmuyor. aynı şekilde novotelin orasıda güzel zargana yapıyor ama ben oraya gitmiyorum.

13. muromachi

muromachi Kaan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    OKUMA MAX-4 CARP 60
    akşam avında ne çıkar hocam oralardan yemli atıcaz mantarlı dip oltasıyla sarıkanat falan alabiliriz heralde başka neler yapabiliriz. Hamza 1 ara senle beraber gidelim hocam sen bana öğret biraz ön ayak ol bana tecrübe edineyim.. bu akşam gidesim var mesela kaçla kaç arası verimli olur saat 9 gibi gidebilirim heralde

14. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
  15. unexpected

unexpected HAMZA

Kaan valla ben öyle tecrübeli biri değilim, sadece seviyorum balıkta zaman geçirmeyi, akşam gideceksen, iskeleye değil, novotelin oraya git derim, sahilde apo abi var ondan kurt temin edebilirsin, eğer lüfere atacaksan da taze yemle dene derim, setüstü denilen yerden atarsın zaten orada senden başka bir kaç kişi daha olur. ben işten dolayı akşamları pek çıkamıyorum artık, ama c.tesi günü sabah suyuna gideceğim inşallah, gelirsen iskelede olurum bi mani olmaz ise sabah 06:00 gibi. görüşürüz bir şekilde inşallah. sana rastgelsin.

16. muromachi

muromachi Kaan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    OKUMA MAX-4 CARP 60
    gündüzleri işteyim malesef :( ancak pazar sabahları gidebilirim