evet zıpkınla ilk balığımı vurdum kefal ama olsun oda balık sonuç da. ertesi gün aynısından birtane daha vurdum yanında da 5 tane izmarit öğrenicez bu işi az kaldı
tebrikler... bende 2 haftadır uğraşıyorum zıpkınla ama sonuç hüsran siftah olsun diye bir tane ısparoz vurdum o kadar. ama daha yolun başındayız....
Tebrik ederim bizim burda tekirle başlıyolar kademe kademe lapin kefal çipura levrek diye gidiyor ben de lapinden başlamıştım 1 hafta önce ilk çipuramı vurdum levreğe uğraşıyorum
Abi zıpkından önce bi doz kurtlar vadisi şart 1 bölümde 25 30 adama sıkıyolar senden balık vurmasını ordan kaparsın Umarım hayırlı olur ve umdugunuz hazzı alırsınız nice avlara.
tabrikler Mustafa bey tebrik ederim bende iki defa denize gittim olmadı daha siftah yok önümüzdeki dalışlara bakacaz artık.
Merhaba istanbulda maltepede oturuyorum , denize oluk oluk lağım aktığından ve okulumdan dolayı (öss dönemi) istanbulda dalmıyorum onun yerine edremit körfezinde yazları dalıyorum yolunuz düşerse beklerim
mustafa abi üçlü uç yerine tekli uç tahityen şiş kullanırsan daha başarılı avlar yapacağına inanıyorum.üçlü uçun menzili kısadır ayrıca vurduğun balığı çok hırpalar.rasgele...
arkadaslar ben ıstanbulda bırkac yerde dalıyorum anadolu yakasında fakat sonuc husran nerelerde dalıyosunuz gercı avcı mera soylemez amabı organızasyon yapabılırız...???
tebrıkler abı bılmıslık yapmak ıstemem benden daha tecrubelı abılerımın yanında ama bence tek uclu zıpkın kullanırsan daha rahat edersın dıye dusunuyorum abı Saygılarımla..
Burak kardeşim 3 lü zıpkın kullandığı için izmariti vurmuş , bu yüzden şaşmana gerek yok. Mustafa senide ilk avın için kutlarım , inşallah devamıda gelir.