merhabalar, ben shark marka 75 lik zıpkın aldım ve yanına mares marka gözlük ve palet aldım .tezgahtar kız çok güzel anlattı uzun uzun anlattı onun söylediklerine değilde bizim yazlıkta oturduğunu öğrenince kartınıda aldım. pek güvenemedim fakat bu zıpkın gözlük ve palet hakkında bilgisi olanlar benimle paylaşabilir mi ? almakla iyi yapmış mıyım ?
Mares marka paleti ( half professional ) yaklaşık 15 senedir kullanıyorum. Bu paleti kardeşim İtalya' dan getirmişti ve gayet memnunum. Bildiğim kadar gözlükleride kaliteli. Tüfek için yorum yapacak bilgim yok malesef. Zıpkına yeni başladığınız izlenimini edindim, yanılıyorsam kusurabakmayın. Zıpkınla avlanmak belirli kurallara dikkat edilmezse oldukça tehlikelidir. Ben sudan çıkıp, lastikli tüfeği kurulu olduğu halde sallaya sallaya plajda insanların arasında gezinenleri bile gördüm. İlk kuralınız tüfeği suya girdikten sonra kurup, sudan çıkmadan önce mutlaka boşaltmak olsun. Ve tüfeği asla insanlara doğrultmayın ( kurulu olmasa bile ) İyi Avlar.