zıpkın ile ava başlamak

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında ibrahim7 tarafından paylaşıldı.

1. ibrahim7

ibrahim7 ibrahim

öncelikle merhaba foruma yeni üye oldum.16 yaşındayım.kıyı balıkçılığından sonra zıpkın ile avlanmak istiyorum ne tür bir zıpkın almalıyım?:confused:

2. BALIKÇI_ÇAĞDAŞ

BALIKÇI_ÇAĞDAŞ Çağdaş

Hoşgeldin yaşın 15 :) 90'lık yılmaz al

3. ercan_17

ercan_17 ERCAN

Favori Makine:
    ilk makinam okuma
    En İyi Avı:
    küçükken uçuna taş bağlayarak diz kadar suda göre göre yakaladığım çipuraları unutamam.
    Hoşgeldin İbrahim. zıpkıncı.com var. Orada merak ettiğin herşeyi bulabilirsin. Güvenli dalmaya dikkat et.

4. ibrahim7

ibrahim7 ibrahim

ercan abi teşekkür ederim.güvenliğim için dalış kursuna gidicem seneye zıpkın alıcam.zıpkının şakası yok. önce güvenlik.
    çağdaş ne zaman bu kadar samimi oldukta bana yaşımı öğretiyon ayıp ettin

5. BALIKÇI_ÇAĞDAŞ

BALIKÇI_ÇAĞDAŞ Çağdaş

Kusuruma bakma orda yazıyordu :)

6. Doğuş Divrik

Doğuş Divrik Doğuş Divrik

merhaba arkadaşlar bende 16 yaşındayım kumburgazda oturuyorum,2 sene önce zıpkınla avlanmaya başladım ilk aldığım zıpkını kullanıyorum hala.60 lık yılmaz burda kefal,mırmır,kalkan,ispari gibi balıkları rahat vuruyorum. ekipmanlarım sadece palet gözlük takımı ve zıpkın.

7. Querorz

Querorz Fatih

İnsan denizi olmayan bir coğrafyada yaşadığında zıpkın konusunda kendini geliştiremiyor maalesef. Senede 1 hafta zıpkınla avlanırım. 10 saniyeliğine bile agaşona yatamıyorum. Pratik şart...

8. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    İbrahim merhaba, dalış konusunda ilk kural yalnız dalmamaktır, en azından sandalda bir yardımcın olsun ve seni sürekli takip etsin..

9. Doğuş Divrik

Doğuş Divrik Doğuş Divrik

bizim burada yani kumburgazda su çok sığ 1 metre yada 1,5 metre ve dalmanıza gerek kalmıyor zaten yazları inanılmaz insan kalabalığı oluyor ve balıklar hiç ürkmeden namlunun ucuna kadar geliyor size düşen tetiğe basmak oluyor eğer dibe bir taş aracılığıyla bir parça ekmek bağlarsanız kefaller anında toplanıyor bir keresinde 3 lü başlıkla 2 kefal vurmuştum yani burası zıpkın için mükemmel :)

10. fatih16

fatih16 fatih

meraba beyler bende yeni zıpkıncılardanım bursadan arkadaşlar varsa tanişmak isterim

11. drclnie

drclnie Cihan Gumrukcu

zipkici.com dan 2.el zipkinlara bakin cok ucuza bulabilirsiniz yilmaz yerine biraz daha kaliteli apnea 75 olabilir baslangic icin birde palamutlari ip palamuta cevirmeniz olasi kazalarin onune gecer eldivenden bile cok aci verici oluyo kurarken lastik elinizden kacarsa.Jak boneo nun su alti avciligi adli kitabini bulabilirseniz hatta bulun alin okuyun kafanizdaki butun sorularin cevabini bulucaksiniz hala ara ara acar okurum.

12. ilkerogut

ilkerogut ilker öğüt

ben 16 yaşındayım yazın dalgıçlık kursuna gideceğim serbest dalışla ilgili beni bilgilendirirseniz sevinirim hangi malzemeleri alacağımı söylerseniz mutlu olurum fiyatı önemli değil kullanacağım malzemeler düzgün olsun yeter

13. veriakademi

veriakademi veri

güzel bir konu olmus

14. Volkan Göreci

Volkan Göreci Kağan GRC

Favori Kamış:
    Olta,zıpkın
    En İyi Avı:
    Sazan 9 kg civarı
    Sevgili İlker,
    Zıpkın avı ile ilgili siteler var.Ben İstanbul'da oturuyorum.Fakat sizin orda çok değerli zıpkıncı arkadaşlarımız bulunuyor.Bu kişiler ile temasa geç.Senin gibi bir kardeşimize yardımlarını esirgemeyeceklerdir.Önce bilgi,sonra malzeme temini için değerlendirmek gerekir.Elbise dahi alırken birçok şeye dikkat etmek gerekiyor.Sonra kilona ve elbisene göre ağırlık kullanacaksın.Bu bilgilere sahip olmadan kendini suya atarsan intihar olur.Acele etme.Zıpkın avı sanal ortamda öğrenebileceğin birşey olmadığı gibi,birkaç kişinin seni yönlendirmesi ile yanlış malzemeler almanı istemem.Hem parana hem de sana yazık.Korkutmak için söylemiyorum sakın yanlış anlama beni.Şayet denize girmekten bahsediyoruz.Denizle şaka olmaz.Bunun altını çiziyorum.Zıpkın avı sitelerine üye olarak bu platformları işi bilen kişiler ile yüz yüze gelmeni sağlayabilir.