önceden plan yapılmıştı..iş arkadaşımla pazar için zıpkın planlamıştık ama gel gelelim nezle olmam nedeniyle zıpkına gtme şansım kalmamıştı.cyr ama balık sevdasında çareler tükenmez diyerekten,bende atçek yaparım dedim ve beraber avlağa gittik..arkadaşıma baktığımda çoktaaaaaaaaaan denizdeydi..ve içim içimi yedi.banghead benimde orada olmam lazımdı diyordum içimden..ama ne fayda..elimdeki spin kamışına takıldı gözüm ve buna kısmetmiş diyerek kayalarım üzerinde kendime yer edindim.. at çek 1 saat geçti tık yok,allahın kulu kalmamış aşağıda sanki..sıkılmaya başladım..yerim de dar dı ,kayalık üzerinde.idk .........hoooooop attım kendimi kıyıya,kimsecikler yok..burası kayalıklardan çok daha konforlu..rüzgar karayel ,deniz bulanık,dalgalı...tamda levrek havası diye düşünüyorum amaaa..sadece düşün düşünnn..tık yok river2sea çok tatlı yüzüyor denizde..benim bile peşinden koşasım var sanki son 5 metre kala kalama boşalmaya başladı,kamışta bir ağırlık veeeee o şaaaaaaaaaaaaap diye su sesi,levrek şakırdıyor nasıl bi zevk bu alatılmaz yaşanır,okuyanlar bilir. mrsparkle kalamayı sıktım,ama ne heyecan,kıyıya çekene dek öldüö öldüm bittim bizim zıpkıncı gelince ,şaka mı bu? dedi :thumb: yavru 3.3 kg geldi.. resimi eklemeyi umarım beceririm herkese bol şans... By ihaiha at 2012-01-23
güzel bir av olmuş tebrikler.peki size bir sorum olacak zıpkınlamı yoksa oltayla mı balık yakalamak daha zevkli acaba ?
zıpkının tadı başka tabiki..çok efor gerektiriyor..özellikle kışın giyinmesi ekstra iş..ama oltanın tadı BAMBAŞKA hen haftada 1 dalışa giderim kışın,yazları 2-3 oluyor bu olta da çok zevkli bizim olayımız : BALIK VAR DEDİLER GELDİK ama etik kurallara uymak kaydı ile tabiki
Tebrikler,gerçekten iyi bir av böyle bi balık bi kaç pozu daha hak ediyordu Zıpkınla da dalsaydınız yine aynı balığı vururdunuz siz dalmadığınız için o sizin ayağınıza gelmiş işte olay bundan ibaret
zıpkının tadı başka tabiki..çok efor gerektiriyor..özellikle kışın giyinmesi ekstra iş..ama oltanın tadı BAMBAŞKA hen haftada 1 dalışa giderim kışın,yazları 2-3 oluyor bu olta da çok zevkli bizim olayımız : BALIK VAR DEDİLER GELDİK ama etik kurallara uymak kaydı ile tabiki
videosunu şu anda ekleyebilirmiyim? nasıl olacağını bilmediğimden soruyorum? video çekimi de var kısa da olsa
Balık var dediler, baktık Tebrikler, en iyi avınıza hemen yazdığınıza göre hayatınızın trofesini yakalamışsınız, kutlarım:thumb: Daha iyileride nasip olur inşallah, tabiki darısı başımızareeling hooked
İzlesene.com'a ziyaretçi olarak giriş yaparak oraya yükleyip buraya link olarak atabilirsiniz ben öyle yapıyorum.