benim bir sorum olucak: kanallı zıpkınmı daha iyi kanalsızmı? açık kafa ve kapalı kafa ne anlama geliyor hangisi daha iyi? 300 tl limitle apnea mı cressi mi almamı önerirsiniz? şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
yardımcı olabilicek kimse varmı zamanım az kıbrısa dönücem o yüzden bu hafta yada en geç bayram sonrası 2-3 gün içinde malzemeleri almam gerek
Bence apnea dan şaşma. Sanırım yeni başlıcaksınız o yüzden apnea powerpoint 90 lığı size öneririm.Hem hesaplı hem iyi avcı. fiyatı 150 civarı . Kıbrıs ın denizi çok sıcak hatırladığımla.(3-4 yıl once yazın gitmiştim). ama kısın sıcakmı sogukmu bilmiyorum.bana kalırsa zıpkına 300 lira verceğinize 150 lira apnea powerpoint 90 lık 150 liraya da kıyafet alırdım. 5mm kıyafet uygundur. Sevgiler Saygılar... Not:apnea powerpoint kapalı kafadır.
bir sürü yorum okudum ama hala kararsızım daha önce boş yere 2 tane zıpkın aldım memnun kalmadım hani almışken iyisi olsun uzun süre sorunsuz kullanıyım diyorum bi taraftanda fazla para vermek istemiyorum. apnea kalamar kafa çokhoş görünüyor model olarak.
Şiş kanalı latiğin boşalması sırasında meydana gelen titreşimi engeller, bu bakımdan daha düzgün bir atış saglar ama olmasada olur,şiş kanallı tüfek ile yapılan avlardan iyi sonuçlar elde edersin kanalsızdanda guzel atışlar elde edersin fakat kullanıcıya kalmış birşey yani kendini eğitmene bağlı diyebilrim,mesela bende pelaj spekter 90 cm kanallı var çok süper bir tüfek yani Golden horn falan yanında tüfek sıfatını bile taşımıyor,yine ayın şekilde hummer head evalation var onun içinde aynı şeyleri söyleyebilrim bir çok sitede bu ürünlerin satışları var ama pelaj hemen hemen yani benim gördüğüm kadarıyla hiç bir yerde yok zaten bende bir yerden aldım aldıgım yerde aynısını söylüyor online alışveriş yapıyorsan www.hepsidenizde.com a bak yapmıyorsan izmir kemerlatında güderoğlu av malzemeleri var oraya bak diyebilirim.