Merhaba abilerim ablalarım. ben 17 yaşında 86 kg 1.84 boyunda biriyim. zıpkın avcılığına 6 senedir hayranım. ve sonunda bende başlamaya karar verdim. henüz hiçbir malzeme almadım .onerilerinize göre alacagim. karadenizde mendirek liman ve sığ sularda dalcagim. büyük bir dalış tecrübem yok. kulak esitlemeyi biliyorum. nefesimi açmak için her sabah kosacagim. suanda 2 dkya yakın. ama daha. çok gelistirmeliyim. önerileriniz neler )
1 Kardeş Zipkin çok Tehlikelidir.aman Dikkatli Ol.ya Kendini Ya Da Başkalarini Yaralayabilirsin.ama En Iyisi De Zipkin
Boyunun uzun oluşu ve yeni başlayışını göz önünde bulundurursak apnea rebel 90lık açık kafa zıpkını öneririm ben şuan 82 liğini kullanıyorum ve boyum 1.68 yani 90 lığı rahat rahat kullanırsın elbise olarakta apnea iyi bir marka eğer sığ suda dalacaksan shorty elbise alabilirsin ağırlık olarak sırt ağırlığı ve bilek ağırlığını mutlaka ihmal etme (kemer haricinde) zipkinci.com adresinede göz gezdir gerçekten zıpkında çok usta kişiler var,yine bizim sitedende mümkün olduğunca bilgi almaya bak bol avlar...