zıpkına başlangıç...

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında caner6776 tarafından paylaşıldı.

1. caner6776

caner6776 Caner KIRMIZI

Merhaba abilerim ablalarım. ben 17 yaşında 86 kg 1.84 boyunda biriyim. zıpkın avcılığına 6 senedir hayranım. ve sonunda bende başlamaya karar verdim. henüz hiçbir malzeme almadım .onerilerinize göre alacagim. karadenizde mendirek liman ve sığ sularda dalcagim. büyük bir dalış tecrübem yok. kulak esitlemeyi biliyorum. nefesimi açmak için her sabah kosacagim. suanda 2 dkya yakın. ama daha. çok gelistirmeliyim. önerileriniz neler :))

2. tertek46

tertek46 Tuğrul

Favori Kamış:
    olta(kelebekli) ve zıpkın
    Favori Makine:
    zıpkın
    En İyi Avı:
    Alabalık,1 kilo
    1

Kardeş Zipkin çok Tehlikelidir.aman Dikkatli Ol.ya Kendini Ya Da Başkalarini Yaralayabilirsin.ama En Iyisi De Zipkin :)

3. OMMG

OMMG OKAN

Bu iş için ayırdığın bütçeyi belirtirsen,daha sağlıklı tavsiyelerde bulunabiliriz...

4. Amenthalas

Amenthalas Aytaç

Favori Kamış:
    Okuma Safina X 270 10-35GR
    Favori Makine:
    Shimano Zeric 2500F
    En İyi Avı:
    Ben Onu Çoktan Kaybettim,Diğerleri Avuntu...
    Boyunun uzun oluşu ve yeni başlayışını göz önünde bulundurursak apnea rebel 90lık açık kafa zıpkını öneririm ben şuan 82 liğini kullanıyorum ve boyum 1.68 yani 90 lığı rahat rahat kullanırsın elbise olarakta apnea iyi bir marka eğer sığ suda dalacaksan shorty elbise alabilirsin ağırlık olarak sırt ağırlığı ve bilek ağırlığını mutlaka ihmal etme (kemer haricinde) zipkinci.com adresinede göz gezdir gerçekten zıpkında çok usta kişiler var,yine bizim sitedende mümkün olduğunca bilgi almaya bak bol avlar...