Abilerim ben zıpkın avıcılığına merka saladım. Ama nasıl ne şekil ekipman düzeceğimi bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim bölgemizde tabikide bunun satıcıları var ama ben pek onlara güvenmiyorum . Her zaman daha fazla para kazanmak için pahalı ürün satmaya çalışıyorlar. bu konuda hangi markalar iyidir hiç bilgim yok . bu işi yakında öğreneceğim biride yok yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla!!
Ise, forumdaki Zipkinla Balik Avciligi bolumundeki paylasimlari okuyarak baslayabilirsin. Malzeme alisverisi icin acele etmene gerek yok. Once bu isi ciddiyetle ogrenmek isteyip istemedigine karar vemen lazim bence. Ogrenip tecrubelendikce malzeme ihtiyacin kafanda netlesir zaten. Gereksiz ve yanlis harcama yapmamis olursun. Unutma ki serbest dalis sporunu ogrenmeden zipkin avcisi olunmaz. Oncelikle kendine su soruyu sormalisin; "serbest dalis sporunu ogrenmek istiyor muyum?" Cevabin hayir ise zipkini eline almani tavsiye etmem. Olta avciligina devam et derim. Cevabin evet ise mutlaka tecrubeli ve sertifikali bir hocadan serbest dalis dersi almalisin. Tecrube edindikten sonra zipkin avciligina da yonelebilirsin. Ulkemizin hemen her sahil bolgesinde PADI sertifikasi veren cok sayida tecrubeli dalis hocalari var. Edirne yakinlarinda, Marmara veya kuzey Ege sahil kasabalarinda da mutlaka vardir. Once emniyetli dalislarin, sonra bereketli avlarin olsun..
ibrahim abi verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. En azından biryerden başlamam için yol gösterdin . Dalış derslerini bir araştırmaya başlıyayım