gecen sene ben, babam ,eniştem oğlum ve eniştenin damadi kumbağ giddik limana kıyıdan balik yakalamaya başladik tek tük dergen bayaği kova dolmaya başladi çok sıçakti o gün ve bizde şaşirdik kalabalik olunca bizler,, herkez küçük büyük balik çikariyordu :eşkina ispari büyüklü küçüklü sevinçle atiyoruz kovaya neyse bi süre sonra sudab bir zipkinçi çikti 50 yaşlarinda ve 2 veya 3 balik vurmuş küçük ve onu bekleyen arkadaşida sohbete girdi ne tutyorsunuz bize falan muhabbetti ilerlettik gülüş çümbüş dedi benim baliklarida kovaya koyayim giderken alirim okey dedik ve nerden falan bayaği anlattik tabi zaman geçti ,,,,ve biz gidelim artik dedi bu kadar sohbet yeter ve biz hiç bakmadik abi baliklarinida al dedik ve ve bir poşet aldi aldi ve giddi neyse bizde balik kesti dönelim dedik ve oltalari topladik ve gülümseyerek kovaya doğru giddik bi bakalim zipkinci dayi bizim eşkinalari götürmüş kovadan gülermisin ağlarmisin gel senede 2 kere denize ve boş dön sohbet eden abide zipkinci deniz evi var o bölgede yorum sizin sizlerle paylaşmak istedim nasil unuturum bunu
hemde ne yürütme birde arada demişti akşama gecen günden baliğim var pişireyim bi ufak alayim yanina o baliklar bizimkilermiş
Ustam büyük geçmiş olsun, 3 tane balığa tenezül eden insan daha farklı şeylerde yapabilirdi, söylenecek bir söz bulamıyorum.
sağol aslinda cani sağolsun ama ben şaşirdim ve sonra düşündümde 3 balik için böyle yapanlarda var demek
Balıklar çalınmamış yer değişmiş valla ne denir bilmem ki İsmail abinin dediği gibi 3 balığa tenezül eden farklı şeylerde yapar adam keser geçmiş olsun.Gülermisin aglarmısın demişsiniz bence gülün bak değişik bir anı olmuş Daha Büyüklerini yakalamanız dileğiyle rastgele. Küçükken anne,babalarımız tanımadıklarınızla konuşmayın derdi
büyükler bi şey biliyor demekki ama babam daha çok sohbet etti onlarla gülüyorum hep unutmadiğim bir anim bu