zıpkınla balık avı aklıma takılan bir konu..

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında kırmızıbenek tarafından paylaşıldı.

1. kırmızıbenek

kırmızıbenek Burak

En İyi Avı:
    sazan 5 kilo, 37 cm k.benekli alabalık
    öncelikle hayırlı akşamlar. artık zıpkınla balık avı yapmasamda bu konuda aklıma takılan hep birşey olmuştur onu sormak istemiştim. benim küçüklüğüm hatay erzin ilçesinde geçti. oradaki plajda üç veya dört dişi bulunan çatala benzeyen bir aletle insanlar geceleri el feneri. IŞILDAK VB. aydınlatma cihazları ile av yaparlardı. ben zıpkınla balık avı formunu artık bu avı yapmadığım için okumadım ve daha önce değinilen bir konuyu sormak istemezdim lakin ... bu şekilde yapılan avlar yasak değilmi? sonuçta avına kaçma fırsatı sunmayan bir teknik ve bence hiçte etik değil. bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlara teşekkür ederim.
    Bunu sormamdaki kastım gün gelirde yine bu tip insanlarla karşılaşırsam gerekli yerlere bu konuda ihbarda bulunmak... herkese saygılar

2. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Gece zipkin avciligi yasaktir.

Fener veya baska bir isik kaynagi ile zipkin avciliginin etik ve sportif olmadigini zaten siz soylemissiniz.

Forumlarin sag tarafinda, son acilan konular listesinin altinda, kirmizi cerceve icinde bu yasaga dair ilani goreceksiniz...

3. kırmızıbenek

kırmızıbenek Burak

En İyi Avı:
    sazan 5 kilo, 37 cm k.benekli alabalık
    açıklamanız için teşekkürler ibrahim bey