Merhaba arkadaşlar aslı varmı bilmiyorum fakat Habertürkte bugun çıktı bu haber. Zıpkınla canavar vurdu Davetsiz misafirler şaşırttı. 07.08.2009 14:02 Balıkesir'in Bandırma Belediyesi su işleri veznesinde çalışan Şenol Öztemel, Erdek'in Tatlısu köyü koyunda zıpkınla 17 ve 16 kiloluk minekop ve levrek avladı. Ömer TURAN / BANDIRMA (AHT) Erdek'in Tatlısu köyü Dalyan koyu açıklarında derin suda avlanmaya çıkan belediye görevlisi Şenol Öztemel, iddiasına göre 27 metre derinlikte zıpkınla vurduğu 2 büyük minekop ve levrek balığı ile sezonun en büyük balıklarını avladı. 17 kiloluk levrek ve 16 kiloluk minekop balıklarını kıyıya çıkarmakta zorlandığını belirten Öztemel, "Böylesine büyük levrek ve minekop balığı hiç avlamamıştım" diyerek kendi rekorunu kırdığını söyledi. Öztemel, balık avından sonra 125 cm levrek ve 110 cm minekopu dalgıç arkadaşlarıyla afiyetle yedi. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=163947&cat=200&dt=2009/08/07
şenol öztemeli google görsellerden aratınca çıkan iki fotoğraf. sanki yeni bir haber değil gibi. alttakide kofana olsa gerek.
Bizim oralara bak yaa Biz niye göremiyoruz bunları anlamıyorum...ASLANNNN abii bak bak gör ne canavarlar var
bu levrek 7/8 kılo cıvarıdır ancak ben bunlara ıtıbar etmem, taşlık levregı bu dedıgım gıbı pek yakalanmaz, sarma ağı var , alt dip 1.5 luk ondandır bu
üst resimdeki balık zaten levrek değil o balığın boyu en fazla 60cm gelse gelse 4 kilo gelir adam balığı kameraya sokarak büyük görüneceğini sanıyor
Bence asparagas değil doğrudur.Erdekte herkez diyor kıyıda balık yok burda kıyı boyunca sandal var hepsi açılıyor açkta süper balık varmıi geçenlerde 15 kg.Lik orkinos tuttular.