zıpkınla manavgat da dalış

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında mehmetişbilir tarafından paylaşıldı.

1. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    slm dostlar .. ben antalya manavgat ilçesinin çolaklı bölgesinde oturuyorum. zıpkınla dalış yapmak istiyorum bu bölgelerde avlanan arkadaslardan yardım istiyorum .herkese teşekkür ederim şimdiden...

2. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    selam mehmet:
    gel evrensekiye limana dal kayaların kenarlarını turala yada aktaşa git derim hoşçakal...
    not: çok bereketli bir yer bence!!!
    (galiba yeni yapıldığı için)

3. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    evrenseki ye dalıyorum abi zaten ama orada balıkçı arkadaş çok olduğu için onların kısmetini kapatmak istemiyorum . ayrıca evrenseki de de olta ile balıkçılık yaptığımdan zıpkınla pek dalmak istemiyorum oraya herkesin kısmetini kapatmıs oluyorum o yüzden aktaş önerinizi dikkate alacağım zaten genelde daldığım yer yine de çok teşükkür ederim aktaş da derenin sağ tarafı mı dah aii sizce sol tarafı mı

4. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    ben görmedim seni limanda hiç yavf :eek: aşağı yukarı şu sıralar hergün ordayım hayret.
    aktaşın iki yönünede dal artı çolaklıda riva bella hotelin tam önünda hafif kayalık yerler var orayada dalmanı önenirim...

5. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    devak sitesini bi,liosan orada oturuyorum abi
    yani rive bella otelin tam üstü :D

oraya dalıyorum abi riva nın önüne genelde kefal levrek grida ve açıkta kum gridası var abi
    limana gelince dersahneye gittiğim için sadece cumartesi pazar yada akşam gidiyorum.
    outlaw var bahadır tanırsın onun da sınıf arkadasıyım

6. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Vay kardesim dalmaya yeniden basliyosun demek hayirli olsun..Aktasta suyun ortasindaki adaya benzeyen tasin acigina dalmani oneririm iyi balik var orada.Ha bide bogazda dal derim bn ama bana dal desen dalamam,yemez yani anlayacagin:)Kolay gelsin sana kardesim rastgele...

7. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    desene baltayı taşa vurduk:D .evet oralar gayet güzel baya taşlık alan var vede senin için sakin yani fazla şu sıralar denize giren felan yok o açıdan diyorum.
    bu arada orfeus otelin doğusunda da benim dükkan var malum sezon kapalı bizde balık felan takılıyoruz:D
    evet bahadırı tanıyorrum ve onunla tanıştık umarım senlede tanışırız.
    hoşçakal....

8. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    aktaşda derenin denize dçküldüğü yer bütünü ile kayalık tam zıpkınlık yer orası,çolaklıda üniversite lojmanımı öyle birşey var sahilde,onun önü kayalık orasıda sağlam yer,ama şu zaman nasıl bilemiyeceğim,bir seferinde zıpkınla balık vurdum,çıkarırken kocaman bir dev kuzu balığı yanım dan geçiverdi:eek: acayip ürktüm birden:D yine yaz aylarında zıpkın ile ilk tanışmamda bu bölgeye dalmıştım,o gün bir kefal vardı yağmur gibi akıyordu üstüme üstüme:)

ilk defa zıpkın ile hiç tanımadığım bir bölgede dalıyorum,,çok derin bölgeleri var,aklıma ya köpek balığı neyim gelirse diye kötü kötü düşünceler geliyordu hep:D

o gün acemi acemi 6 tane kefal vurdum,ama ne kefal hepsi baba,sahile yüzemedim,batıyorum balıkların ağırlığın dan:D teli çıkardım kemeri elime doladım sürükleyerek çıkarmıştım:) hayatım da ilk defa öyle büyük balık vurmuştum,zıpkına pellete çok acemiyim henüz o dönemler,ben orda iken 2 zıpkıncı geldi,o beyaz teliz torba yokmu,gübre torbası onu doldurlar adamlar:mad: ne kadar aç gözlü insan var böyle hayret,ben balıkları vurdum artık yeter dedim çünkü epey ağırlık oldu üstüm de,ama kefal kum gibi halen,bıraktım çıktım dışarı:)

9. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    ewet abi orasıda güzel avlak ama bundan bes altı sene önce oralar daha iyiydi. ankara üniversitesinin orada kayalık çok ve açığa doğru uzanıyo kesik kesik. avcı balık potansiyeli çok abi ve üst sarmasıyla çok güzel kefal alınıyo abi bilginm olsun... riva bella nın oralar 2 gündür sakin balık yönünden abi. inşşallah cumartesi evrenseki balıkçı barınağındayım orası nasıl bu aralr bilgin varmı

10. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    çarsıda ne dükkanın var abi deniz çarsısında mı yoksa ortada ki çarsıda mı :D:DDumarım tanısırz abi cumartesi evrenseki de yim alllah izin verirse

11. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    deniz de evtekstili üzerine.
    inşaallah tanışırız mehmet...

12. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    inşallah tanısırız abi ... cumartesi kesin gitmeyi düşünüyorum bu arada riva bella altına