PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lambuka Avi 15.08.06 Mgb&N@mik

MGB
03-09-2006, 00:46
Arkadaşlar, ava ait hikaye ve fotoları daha önceden görmüştünüz....
(görmeyenler için) http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=2631

Bir de videosunu ekleyim dedim, daha önce hiç lambukanın sudan çıkmış ilk halini görmeyenler için.
Acaba bu kadar çok çırpınan başka bir balık daha var mıdır?:confused: :confused: :confused:

Aman siz siz olun, bu balığı sudan çıkar çıkmaz sakın iğneyi çıkaracağım diye uğraşmayın... Yoksa 3 lü kancanın açıkta kalan uçlarının, elinize girmesi içten bile değil...:(

Umarım beğinirsiniz, buyrun izleyin::eek:

http://www.youtube.com/watch?v=ZYqr08o_XC0

Sevgiler, saygılar....

smyrna
03-09-2006, 01:19
Bu ne direnç bravo :eek: :eek: Tekneye aldıktan sonra bile kalacağı garanti değil :D :eek: Sanki her an canlanıp denize atlayacak gibi .

korni
03-09-2006, 06:23
paylaşım için teşekkürler gerçekten değişik bir balık ben ilk defa kendileriyle bu sitede tanıştım inşallah bir gün denizlerdede tanışırız

arkhe
03-09-2006, 12:21
super balıkta, ne bileyim içim birden cız etti canlının çırpınışı cok kotu ama sonuçta bende yapıyorum bu işi yapacak birşey yok ilk defa gordum bole bir balık

kral balıkçı
03-09-2006, 23:58
gökhan ve namık ustam ellerinize sağlık çok güzel bi av olmuş
ayrıca o sandık olayını kaptım bundan sonra iri balık avlarımda yanıma bi sandık alırım artık:p
tabi koca sandık nasıl gidecekse güzel teknimiş

videoda harika olmuş tebrikler ;) :) :)

Birahas
04-09-2006, 00:50
Ahhh o teknede bende olsaydım
Lambukaları bende alsaydım
Vız gelirdi inan bana
Yanımda Namık ve MGB olsaydı............:)

MGB
04-09-2006, 08:58
Sanıyorum bu lambuka avına ait son görüntüler olacak formda yayınlanan... en azından sirküler değişene ve lambuka avı serbest olmaya başlayana kadar...

Bu görüntüler yeni sirkülerden önce ki ava ait olduğu için yayınlandı... :(

Beğendiğinize çok sevindim...
Her zaman av da videoya çekmeye değecek görüntüler olmuyor, o yüzden denk geldikçe yeni videoları yayınlarız inşallah....

Aslında şöyle, Namık ile sazana ait videoları yayınlasak hiç te fena olmaz... :o
Ne dersin ortak?

REİS
04-09-2006, 09:15
Sizi gidi amatör ve acemi balıkçılar sizi!

Kısa pantolonla balığa gitmişler, yakaladıkları balığı ellemeye korkuyorlar, sandık arası filan ne o öyle, hiç beğenmedim.:eek:
Ben orada olsaydım...
Nasılsa yoktum ya, uzaktan sallamak serbest;)
Neyse artık, 2 sene sonra sağ olursak inşallah, lambuka avı serbest bırakılırsa inşallah, ben Antalya'ya gelirsem inşallah, siz de beni balığa götürürseniz inşallah,
ben size gösteririm, yakalanan balık iğneden nasıl çıkarılırmış.:p:p:p inşallah.

fsekerci
04-09-2006, 09:15
bu güzel paylaşım için teşekkürler.lambuka bir süreeliğine kliplerde kalacak sanırım.oysaki avı zevkli bir balıkmış.
ama reis amcaya da katılmıyor değilim.tuttuğunuz nihayetinde bir lambuka,,,1 kg turna bile bundan daha yırtıcı..

hamdi
04-09-2006, 09:31
gökan artık videoya bakar bakar lambukalı günleri yad edersin...:D

Cadayl
04-09-2006, 09:46
Çok güzel bir balıkmış. Avı çok keyifli görünüyor. Ama birşey dikkatimi çekti:) Yuotube da pets&animal başlığı altında yer almış. Avcılık ile ilgili bölüm yok muydu:)... Valla adamı linç ederler hayvan severler:D..

MGB
04-09-2006, 11:39
Sevil ==) Gerçekten de balığın direnci mükemmel... Hem suda asılışı hem de çıktıktan sonra 2-3 dakika hiç durmadan çırpınması... gerçekten mükemmel.

Korni ==) Tanışmanı tavsiye ederim. Ama sirküler av evet derse :)

Arke ==) Maalesef öyle, bu balık çok daha fazla çırpındığı için insanın içini daha çok burkuyor. Ama avcılığın bir gerekliliği de bu işte... Yüreğin kaldırması lazım!

Kral Balıkçı ==) sandık olayı gerçekten çok işe yaradı. Yoksa bu balık ortalığı birbirine katar!!!

Birahas ==) Umarım hep beraber güzel bir av yapma fırsatımız olur. Namık ta bende herzaman bekleriz.

Reis ==) Vallaha ben balıktan hiç korkmam, hele de iğne çıkartmaktan. Lakin bu balık hakkında o kadar çok şey duydum ki... Çok hareketli ve inanılmayacak derecede hızlı. Takip edebilmek çok zor. Video 2 kat yavaşlatılmış formatta, bir de bunun iki katı hızlısını düşünün... Çok duydum lambukanın iğnesi çıkartırken (3lü kanca) eline, koluna, ayağına saplayan. O yüzden sudan çıkar çıkmaz tutmamanızı tavsiye ederim. ayrıca sandıkta tekneciden çıkan bir fikirdi. Pekte fena sayılmazdı hani :)

fsekerci ==) Nihayetinde bir lambuka... Ama ÇILGIN BİR LAMBUKA :) :) :)

hamdi ==) ederiz tabi, hep beraber bakar bakar yad ederiz....

Aylin ==) Vallaha çok baktım ama ne yazık ki, hunting ya da fishing konu başlığı adı altında bir yer bulamadım. Ben de o yüzden en yakın pet&animals konusunu uygun gördüm... Umarım kimseyi kızdırmayız :)
Panter Emel ile felan uğraşacak hiç halim yok... Sezonun şu yoğun günlerinde :)

Namık ==) Lambukatör mazi oldu.... Biz ne zaman AKYATÖR olacağız? Hadi Namık Hocam, balığın zamanı geldi de geçiyor bile.... :)

Sevgiler, saygılar

REİS
04-09-2006, 11:46
Gökhan

Helal olsun, hepimize laf yetiştirmişsin ya artık lambuka falan sana vız gelir.;)
Tabii, canavar balık, karada da ona göre davranıyor, benimki latifeydi,anladığın gibi.
Şimdi akyaları bekliyoruz:)

Numan
04-09-2006, 16:45
Sizi gidi amatör ve acemi balıkçılar sizi!

Kısa pantolonla balığa gitmişler, yakaladıkları balığı ellemeye korkuyorlar, sandık arası filan ne o öyle, hiç beğenmedim.:eek:
Ben orada olsaydım...
Nasılsa yoktum ya, uzaktan sallamak serbest;)
Neyse artık, 2 sene sonra sağ olursak inşallah, lambuka avı serbest bırakılırsa inşallah, ben Antalya'ya gelirsem inşallah, siz de beni balığa götürürseniz inşallah,
ben size gösteririm, yakalanan balık iğneden nasıl çıkarılırmış.:p:p:p inşallah.

Reis baba inşallah maşallahı yok tabii ki 2 yıl sonra ve/veya 2 yıl için tüm balıkavi.net olarak av yapacağız. :cool:

Cadayl
04-09-2006, 16:47
Namık ==) Lambukatör mazi oldu.... Biz ne zaman AKYATÖR olacağız? Hadi Namık Hocam, balığın zamanı geldi de geçiyor bile.... :)

Bu LAMBUKATÖR biraz Darbukatör gibi olmuş:D...

Sevgiler, saygılar[/QUOTE]

Numan
04-09-2006, 16:49
Bu tür sirkülerde yasak bu efendiler avlıyor orasıda başka bir konu ama NEYSEEE

Cadayl
04-09-2006, 16:53
Bu tür sirkülerde yasak bu efendiler avlıyor orasıda başka bir konu ama NEYSEEE

Bildiğim kadarı ile bu av eski döneme ait. Yani yeni sirküler yürürlüğe girmeden önce. Arkadaşımız bunu açıkça belirtmiş yazısında. Sanırım gözünüzden kaçtı.

Zaten aksi bir durum olsa tüm site sakinleri bir olur:) gerekli tepkiyi verirdi. Ancak arkadaşlarımız bilinçli avcılardır. Etiğe aykırı davranmazlar. İçiniz rahat olsun:)

Numan
04-09-2006, 17:00
Bildiğim kadarı ile bu av eski döneme ait. Yani yeni sirküler yürürlüğe girmeden önce. Arkadaşımız bunu açıkça belirtmiş yazısında. Sanırım gözünüzden kaçtı.

Zaten aksi bir durum olsa tüm site sakinleri bir olur:) gerekli tepkiyi verirdi. Ancak arkadaşlarımız bilinçli avcılardır. Etiğe aykırı davranmazlar. İçiniz rahat olsun:)

Tamam şimdi düştü jeton ama beni yadırgamayın :D

Alttaki yazıyı okursanız imza bölümünde zaten anlarsınız :D:D:D

Cadayl
04-09-2006, 17:01
Tamam şimdi düştü jeton ama beni yadırgamayın :D

Alttaki yazıyı okursanız imza bölümünde zaten anlarsınız :D:D:D

Okudum ve çok güldüm:D Allah iyiliğinizi versin...Allahta sizi güldürsün..

BORGES
05-09-2006, 12:08
tebrikler gayet başarılı bi av olmuş ama reis'e sonuna kadar katıluyorum balıktan korkulurmu yavvvvvvv naaptın tutcan kafasından her neyse RASTGELE :):D :D :eek: :eek:

amd_athlon
05-09-2006, 13:09
Çok güzel bir klip olmuş tebrikler.
Tabi balığı kavrican iğneyi çıkarıcan gerçi hiçte kolay görülmüyor bu ama kasa olayıda ilginç olmuş, ama balığı tutacan iğneyi çıkaracan :D

ExecutioneR
15-08-2007, 18:16
ben de bir hafta once bu acemilikle tuttum bir tane...
hayvan rahat bilmiyor yaa savuruyor zıplıyor...
ama cekmesi de yemesi de zevk walla :D
tebrik ediyorum sizi de cok gusel av olmuş...

ExecutioneR
15-08-2007, 18:25
Lambuka mı tuttun?:eek:

Bu haftada gidersin o zaman;)

yok daha dun dondum antalya dan...
istanbul da olsa da tutsak... tutması cok zevkli walla :D

Eczacı
15-08-2007, 18:27
yasak olduğunu bilmiyordun tabi?

:D :D :D :D

ExecutioneR
15-08-2007, 18:30
yasak olduğunu bilmiyordun tabi?

walla ben amatorce sırtı cekiyordum sans eseri vurdu...
gelmiş balığı da tepmek olmaz dedim :D

geneben
15-08-2007, 18:31
Ferit kardeşim yakaladığın balığı bırakınca tekrar yaşayabiliyor genelde umarım farkındasındır her oltana gelene buyur denmiyeceğine ;):D

ExecutioneR
15-08-2007, 18:36
tamam abilerim kızmayın walla bir daha bırakcam...
ilk hevesti tuttum napim :o

geneben
15-08-2007, 18:38
Feritcim kardeşim ne kızması sirküler var sitede de bulabilirsin onları bir oku istersen sende bize katılırsın eminim.;)

geneben
15-08-2007, 18:39
yediysen geri kusman lazım:D :D :D

Yasak yasaktır üstad doğru söylüyorsun kusması lazım:D:D

ExecutioneR
15-08-2007, 18:40
Feritcim kardeşim ne kızması sirküler var sitede de bulabilirsin onları bir oku istersen sende bize katılırsın eminim.;)

biliyorum kızsanızda onemli deil zaten acemiyiz işte orencez yavaş yavaş hata yapa yapa, azarlana azarlana... tabi yapamak daha ii ama...

volgym
15-08-2007, 19:19
bu balığa yunus ta diyola sanırım. aman abicim aman çok tehlikeli ve hareketli bir balık tebrikler

Tuna Hunter
15-08-2007, 19:31
bu balığa yunus ta diyola sanırım. aman abicim aman çok tehlikeli ve hareketli bir balık tebrikler

He iste.... onun icin yasahk.... :D :D :D

derya__kuzusu
15-08-2007, 19:37
ben de bir hafta once bu acemilikle tuttum bir tane...
hayvan rahat bilmiyor yaa savuruyor zıplıyor...
ama cekmesi de yemesi de zevk walla :D
tebrik ediyorum sizi de cok gusel av olmuş...

yok daha dun dondum antalya dan...
istanbul da olsa da tutsak... tutması cok zevkli walla :D

walla ben amatorce sırtı cekiyordum sans eseri vurdu...
gelmiş balığı da tepmek olmaz dedim :D

tamam abilerim kızmayın walla bir daha bırakcam...
ilk hevesti tuttum napim :o

Ferit kardeşim aramıza hoşgeldin .:)

Sitede yazışırken Türkçemizi güzel kullanmamız açısından alfabemizde olmayan hefleri kullanmıyoruz dikkat edersen seviniriz .:)

Keyifli paylaşımlar kardeşim..

Eczacı
15-08-2007, 19:54
yediysen geri kusman lazım:D :D :D

tövbe etse, oltasını duvara assa, bu işleri bırakıp kendine 3-5 tavuk alsa ve beslese daha iyi olmazmı:D :D

mallaca
15-08-2007, 21:04
Muhteşem bir av.Bana da böyle bükleri gelse sandığa değil koynuma alırım o balığı:)

oz0735
15-08-2007, 21:56
selamlar herkese..bi ara lambukanın 9 kiloluğunu yakalamıştım..keşke görüntülerini görseydiniz.balığın üstüne 2 kişi oturup zapt ettik..düşünün artık..

Tuna Hunter
15-08-2007, 22:47
selamlar herkese..bi ara lambukanın 9 kiloluğunu yakalamıştım..keşke görüntülerini görseydiniz.balığın üstüne 2 kişi oturup zapt ettik..düşünün artık..

Tebrikler......
-ne zaman nerde aldiniz baligi???

hauki
17-08-2007, 00:03

hatirladim onu:)dayak yemis gibi ustunuz basiniz kan icindeydi...aklima geldi gulesim tuttu...97 yili nasildi kanka?at cek 2-5 kg arasi lambuka...rokor bende 47 adet lambuka 23 kuzu semih abi 34 adet lambuka 17 kuzu birde hani ilk cektigi balik 20 cm cikinca suya tip sinirlenip 10 dakika olta atmadiydi gerci sende gec kalmistin..sen kac tane tutmustun? bir yanda kuzu super bir gundu ve avdi...tabi simdi herkez kizacak bu kadar balik tutlurmu diye...su anki bilgimiz olsa tutmazdik cunku bu sitede tanistim ben sirkulerle...birde gencligin verdigi hirsti belki...ama yinede unutamadigim en guzel gunlerden biri...;)

geneben
17-08-2007, 11:39
hatirladim onu:)dayak yemis gibi ustunuz basiniz kan icindeydi...aklima geldi gulesim tuttu...97 yili nasildi kanka?at cek 2-5 kg arasi lambuka...rokor bende 47 adet lambuka 23 kuzu semih abi 34 adet lambuka 17 kuzu birde hani ilk cektigi balik 20 cm cikinca suya tip sinirlenip 10 dakika olta atmadiydi gerci sende gec kalmistin..sen kac tane tutmustun? bir yanda kuzu super bir gundu ve avdi...tabi simdi herkez kizacak bu kadar balik tutlurmu diye...su anki bilgimiz olsa tutmazdik cunku bu sitede tanistim ben sirkulerle...birde gencligin verdigi hirsti belki...ama yinede unutamadigim en guzel gunlerden biri...;)

Lambukanın neden yasaklandığını anladım şimdi Mustafa :D :D

hauki
17-08-2007, 12:55
Lambukanın neden yasaklandığını anladım şimdi Mustafa :D :D

abi o zamanlar genctik ve lambukayi iyi taniyorduk...herkez bir suruyu uzun sure bekletemez cok hizli hareketli bir balik oldugundan surekli yer degistirir ama biz ogun o balik surusunu orda tuttuk...liman sagi ve solu masmavi idi abartisiz 1-2 tane balik vardi kg lik baliklar numuzde arkalarda devler vardi....uc kisi baslanan av av bitiminde 30 kisi felan vardi..dip olatasiyla ikili lambuka tutanlar oldu dusun...10 yilda bir denk gelir boyle suru..normalde her gun 2-3 adet alirken o gun bir suru baskini oldu ve boyle oldu:)

KaraKurt
18-08-2007, 09:02
Antalya Team budur işte.....:D

oz0735
19-08-2007, 21:16
Tebrikler......
-ne zaman nerde aldiniz baligi???

antalya alanyada almıştım.

hatırlamazmıyım kanka..annemden az dahada bir ton dayak yiyecektim.
ama sende ayak parmağınla tuttuğun lambukayı unutma..az daha parmaksız olacaktın..allah korudu unutma..o günde az gülmedik.:D :D

hauki
19-08-2007, 21:30
antalya alanyada almıştım.

hatırlamazmıyım kanka..annemden az dahada bir ton dayak yiyecektim.
ama sende ayak parmağınla tuttuğun lambukayı unutma..az daha parmaksız olacaktın..allah korudu unutma..o günde az gülmedik.:D :D

ne yapayim kanka balik vurmayinca teknede sicaktan bas parmagima sardim yattim oltayi...gele gele balik donerken geldi 5 kg lambuka

oz0735
19-08-2007, 21:40
ne yapayim kanka balik vurmayinca teknede sicaktan bas parmagima sardim yattim oltayi...gele gele balik donerken geldi 5 kg lambuka

eee..çırpınışını ve misinaya yapışmanıda unutma ama.:D :D :D

Conqueror
20-08-2007, 09:30
paylaşım için teşekkürler ,ellerinize sağlık