Selam Arkadaşlar. Bugün saat 13:00 gibi başladığım avı 16:00 gibi sonlandırdım. Toplamda 3 limit altı bir limit üstü sudak tuttum. Limit altı olanlardan biri hariç (yaşayacak durumda değildi) diğerleri salınmıştır. Limit altı balıklar canlı yeme gelmiştir. Limit üstü balık ise silikonla at çek usulü tutulmuştur. Ayrıca bu balık benim ilk at çek usulü tuttuğum balıktır. 0.18 misina ile çekilmiştir. Hepinize rastgele.... Avlak yolu Avlaktan bir görüntü Bu yakışıklı sudak 46 cm geldi.
Anlık rapor bu olsa gerek Ellerine sağlık Mustafa, sudak çok yakışıklı ama fotoğraflarla süslediğin raporunu birazda anlatımınla zenginleştirsen keşke. Silikonu sana kim tavsiye etti,ne renkti? Yemi kaç metre attın uzağa, yakında mı aldı uzakta mı kaptı ne hissettin,balık nasıl davrandı vb gibi detayları anlatıp bize "yaşat" lütfen. Balık boyutlandırması içinde bir kenara genel geçer bir eşya (lütfen sigara paketi olmasın ) koyarsan gözümüzdeki heybeti daha büyüyecektir..
tebrikler mustafa. o kadar geliyon ama 15 km daha gelsen bi çay içer bilgi alışverişinde bulunurduk. yinede beklerim.........
Tebrikler Mustafa.Biz de cumartesi günü oradaydık.Taktık canlıları gönderdik dip oltalarını suya gelenlerin çoğu limit altı.Kurtarabildklerimizi suya iade ettik.Arabada 5m.lik göl kamışı vardı.Hemen şamandıralı takımı canlıyı takıp gönderdim suya.Ve balıklar birer birer gelmeye başladı.Gene limit altında olanlardan kurtarabildiklerimizi suya gönderdik.Yani anlayacağın iyi bir av günü geçirdik ilk defa.Sana tavsiyem dip atarsan yanına şamndıralı da at.İyi verim alırsın.Oltalar boş kalmasın.
Teşekkürler Rıfat. Evet bu rapor biraz anlık oldu Silikonun resmini yarın koyarım. 60-65 metre ileri attım. Yanılmıyorsam 30-40 metrede kaptı yemi. Bu sudak garip bir balık. Sazan gibi pek mücadele etmedi. Ama bayağı ağır geldi. Teşekkürler Levent. Çayını içmeye gelecem. Teşekkürler Uğur abi. Daha irileri sana olsun. Teşekkürler Erdem. Daha irileri sana olsun. Teşekkürler Emrah. Daha irileri sana olsun. Teşekkürler Nevzat abi. Bilgiler için teşekkürler. Bir dahaki gittiğimde denerim. Daha irileri sana olsun.
Ya bu sudak tan kayseride ben hiç görmedim buralarda gören varmı hiç???????? Ayrıca süper bi av olmuş inşallah daha daha iyilerini çekersinzi......
Tebrik ederim Musti. Suak ta sudakmış yani. Maşallah diyelim. Daha nice trofe balıkların olur inşallah. Duasız balık böyle oluyor, idare ediver artık. İstersen göndereyim şöyle küflenmiş, yıllanmış üfürüklerimden, gör bakalım balık neymiş? Selam ve sevgilerimle.
Teşekkür ederim Bekir. Daha irileri sana olsun. Teşekkür ederim Nuri abi. Daha irileri sana olsun. Abi daha önce dua etmiştin. Hayatımda ilk defa avdan balıksız dönmüştüm. Dua meselesini sana bırakıyorum.
paylaşımlarının gercekten hayranı oldum bunun nedenide başına devamlı avlağın fotoğraflarını koyman.gittiğin yere bende gittim bin kere attım çektim desem yalan olmaz.sadece bir tane levrek tuttum .1,5 kilodan fazlaydı.ama kayalıkların yanına savacağın ordaki kayalıklarına oraya adamlar oturmuş ellerinde iki tırı vırı limit altı limit üstü diyen yok bi kızıl kanat bi levrek 35-40 balık tutmuşlar.bu adamlar oldukça senin bu fotoğrafları yakında çekmen imkansız olacak.neyse bakalım hayırlısı olsun. sudak için sana ikinci bi göl tavsiye ederim.bereketli avlar.