0,28 MM TRABUCCO T-FORCE TOURNAMENT

Konu, 'Misinalar' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    adaş sende bir öyle sölüyorsun bir böyle sölüyorsun, FC kaplı misina değilmi oo oskarlar ,

http://www.avmarketi.com/asp/group/416/Oskar-misina , böyle bir misinayı makaraya nasıl saracam ?, fc kaplı misina yazıyor hepsi invisible olanların hehe makaraya fc misina sarılmaz kaplaması soyuldumu paso dolanır bugruluk yapar ?, üstadlara sorun bakın.

2. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
  3. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    çok teşekkür ederim öneriniz icin ama :( kalmamış powerline almıyacam sanırım, siparişi girdim kafanıza göre gönderin bana diyecem 7 kez alışveriş yaptım dandik bişi göndermezler sanırım ? :) yoksa bir daha sipariş vermem olur biter, powerline kafam yattı sonra dediler bu dandik oskar invisible dediler oda , fc kaplı olmaz makaraya sarmam "üstad vedat amcamın söylediği bu fc kaplı misina makaraya sarıldıgında kaplaması soyulunca ne olur gözlerimle gördüm, arkadaşım sarmıştı resmen tiftik tiftik oldu misina, cöpe attı , trabucco alıcam ellerindekiler emitasyon değilse teşekkürler.

4. ali murat

ali murat murat

farkındaysan ilk mesajımda oskar ve powerline yazmıştım. Yani O mesajı tekrar okursan iki misinanın da sağlam olduğundan bahsettim. Karar senin tabi ama ben istanbulda Üsküdar da powerlineden çok memnunum düğüm mukavemeti çok yüksek o yüzden çekeri düşmüyor. Oskar fc kaplamadır diyosan ki soyulur ki ben duymadım şimdiye kadar o zaman powerline iyidir. Dediğim gibi aldığın misina ilk etapta ne kadar sağlam olursa olsun 3 4 kere denize girince bir de takıp asılınca direnci azalıyor. İllaki daha iyi misinalar vardır ama kullanışlılık ve fiyaat açısından bence uygundur.

5. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    doğrudur kardeşim ilk mesajda yazmıssındır, bişi demedim hehehe yorgun olunca insan görmüyor bazen yada hızlı okuyorum ondan :) fc misinaları makaraya sarmayı düşündüm az soruşturduk öyle dediler, kafa okadar dalgınki siparişi farklı adrese yapmıştım kendi adımı vermişim, düzelltik aradık birde kafa dalgın bu aralar powerline deniyelim burasi boğaz değil :) adaş akıntı bogazınki gibi olmaz burada at cek yapıyorum orkinos zargana alcaz gelirse sezonda onlara bu misina yeter zaten baska bişi cıkmıyorki ? adam baragadi ag germekten yorulmadılar :)

6. ali murat

ali murat murat

:) Bende Trobbuco'yu almaya karar vermiştim sonradan değiştirdim, Çünkü üsküdarda bir kaç yere baktığımda bulamamıştım. Aklımda kalmadı da değil hani... Bir dene ama haber vermeyi unutma baktım çok iyi diyorsun bende alırım :)

7. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    malesef aradım adamları ama değiştirin demedim misinayı, trobuccoyu bayisini bulunca alıcam, powerline bir deniyim kardeşim yazarım video calısmalarım olucak bir kamera bulursam ozaman daha saglam anlatıcam... :) görüsürüz memnun oldum.

8. ali murat

ali murat murat

Hayırlı olsun diyelim :) Ben de memnun oldum...

9. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    okuma V-system 2.40 10-40 shimano alivio 2.70 20-50 daiwa crossfire 1.80 3-15 shakespeare
    Favori Makine:
    daiwa ballistic 3000 okuma trio30s okuma safina 25
    En İyi Avı:
    levrek 69cm lüfer 33cm turna 63cm
    spinde normal makınalarda burulmayan mısına varsa ismini cismıni paylasalımda herkes öğrensın o zaman arkadaşım... mısınanın burulması bence mısına ile değil, kullandığın zoka ve daha önemlsı makına ile alakalı bişey... mısına burulmasının önune geçmek istiyorsan çıkrık makına kullanman gereklı, ve zokayı çekerken dönerek değil düz gelmesi gerekıyorkı mısina burulmasın... mısına burulması sert maket sahteler ve silikonlardan ziyade kasıklarda daha çok meydana gelır dönerek geldiği için her ne kadar fırdöndü olsada benım gözlemlerime göre bu şekilde... dahasını bilmem ama ben oskarın öyle tiftik tiftik soyulduğunu da henüz görmedim... mısroskopik olarak mı tiftik tiftik oluyor acaba...

10. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    şimdi fc misinaları makaraya neden kimse sarmıyor, bir sorun isterseniz fc misinaların kaplaması görünmez kılıyor misinayı bir nevi ama neden herkez jig veya sahte atarken makaraya sarmak yerine sok düğümü yapıp kullanıyor ? , cıkrık makarayı napayım ben attıgım yer zaten kıyısı 3-4 metre yer meramı var sanki öyle bir yazmıssınızki , asso classic kullanıyorum hafızalı misina 1 ay da misina özelliğini yitirdi o rapalanın dönmeside normal, rapala halkası vs takınca sudan cıkardıgımda bekliyorum dolanması geciyor öyle atıyorum tekrar burada hemfikir oldugum tek gerçek var deviri düşük olan makinalar, devri yüksek olsa ozaman bukadar sorun yaşanılmaz ama ? devir, at çek için fazla yüksek olmaması gerekiyor sonuçta takada bile sırtı cekerken hafif seyirde gidiliyor,? buda misinayı yüksek sarma anlamına geliyor, sonucta at cek isi aksiyon ve yaralı balık misali aksiyon vermekten geciyor ? , bu arada misinam daha elime gecmedi kullanayım düşüncelerimi belirticem. siz ne kullanıyorsunuz makina msina olarak paylasınki bizde öğrenelim, ozaman?.

11. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    okuma V-system 2.40 10-40 shimano alivio 2.70 20-50 daiwa crossfire 1.80 3-15 shakespeare
    Favori Makine:
    daiwa ballistic 3000 okuma trio30s okuma safina 25
    En İyi Avı:
    levrek 69cm lüfer 33cm turna 63cm
    tamamda arkadaşım ben fc misinayı makinana dola mı dedim sana??? zaten oskar 100\100 fc misina mı ki zaten?bence fiyatıyla en uygun misinalardan, ben misinanın sağlamlığını ve kalitesini önerdim sana gerisi sana kalmış. misinanın burulma sebebi makine ile kullandığın sahteden kaynaklanmıyor mu? bunu önlemek için küçük spin çıkrık makinaların nesi varkiii? bence en ideali ama tabi kullanabilene.şahsen ben kullamıyorum. hem illaki şok misina kullamak istersen 100\100 fc misinayı oscarın ucuna da bağlayabilirsin... makinana da dolamamış olursun...

12. casper73

casper73 bahri

Favori Kamış:
    Shimano nexave te surf 170gr.
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 xsb,Shimano alivio 4000rb,protackle harbor 5500,ryobi ecusima
  13. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    çok teşekkürler ama elimde suan powerline var , emitasyon cok diye almadım trobucco cakma cok dediler bende almadım.