evet evet. yani baslayanlar hani elinde amatör kere amatör bir kamış sagdan soldan ögrenilen 3 5 dügüm ve iki igne çeşidi bilgisi. hooop balığa. Heveslisin ama balık gelmiyo. O diil de koca Galatada bugun balık tutmaya çalısan 200 kişi balık tutan 10 kişi. Abartmıyorum cidden.Demek çogunluk biliyo numarasıyla cemaat ne yaparsa onu tekrar ediyo. eh namazda iş kolay kıyamete kadar kims edurumu anlamazda. Balıkta öle diil 2 saat sora komple kovalar boş. Olay meydanda millet görmezden geliyo. Balıkçıların pek kousmayan suspus tipler olması sanırım aşagıdakileri ürkütmemekten çok yukarıdakileri uyandırmamak amaçlı kesin anladım bunu:=) peki o %5 e girmek için ne etmeli Hani acemi kahrı çekebilen bir kaç arkadasla kucuk tanısma turları duzenlense.Sevabına. Hani butun balıkları biz tutmayız sizedebırakırız ögrenince . Maksat eglenmek de 2-3 tanede tutulmadan olmuyoki bilader . 3 saat takıldım dolaşan olta çözmekten -dedimya sagdaki soldakide benden acemi diye- poşet ayıklamaktan bir hal oldum. Hakket bu işin başlangıç noltasını bizlere anlatacak yada gösterecek birileri varmı?. Hani ben cesur yürekli cahil yanında diger suskun ve derin balıkçı abilerede bir kıyakolurda bir dahaki sefere 3-5 kova daha dolu olur diyom. çok mu şey istiyom sizce abiler.