Karataşa gitmeyinnnnnnn... Dun sabahtan yola cıktık aksilikler yolda basladı zaten, (vasıta bulamamak gibi). karatasa vardıgımızda anladıkki deniz yeni kendine gelmiş ve su bulanıktı, ilk gittiğimiz yerde oltalarımızı attık yem olarak karides kullandık 1 saat kadar oyalandık oradan gecen birinin tavsiyesi uzerine yerimizi değiştirdik. gittiğimz yer balıkcıların limanıydı, limanın en uzun olan dalga kıranının sonuna gittik acık denize oltalarımızı attık ama gene bişe yok gene bişe yok. bu denize nollmus dedik ve gene yerimizi değiştirdik, karatası bilenler aslan kayalıklarını bilir orası cok guzel bir avlaktır oraya gidelim dedik, gittiğimizde suyun seviyesinin dusmus oldugunu gorduk. resimlerde de goreceksiniz ki aslan kayaları denizin belirli bir parcasını kıyıya doğru havuz biçimide kapatıyor, diğer tarafı ise acık deniz, oltalarımızı attık suya ama nerdeee balıkllar hiççç tık yok sabredelim dedik 2-3 saat sona dayımın oğlu servet kimliği belirsiz renkli bir balık yakaladı onunda fotosunu cekmek için içinda az su bulunan kayadaki oyuga koyduk tekrar baktımızda balıgın oradaki deliklerden birine girmiş oldugunu anladık onuda kaybettik. benim oltama hiç bir balık yaklasmadı balığın vurus anını ozlemiştim oda olmadı. biraz da acık denizde rapala deneyim dedim kaylıkların arkasında, rapalayı denize fırlattıgımda bi baktim ki ip makaradan karısmıs hemen cekemedim rapalayı ipi acana kadar, yeni almıştım rapalayı, kayaya takılmıs malesef oda orda koptu, sonra tüy atayım dedim baya bi deneme yaptım hiç birsey yokkkk sona Servet bana seslendi bi balık tutmus gene kimliği belirsiz. onun fotosunu cekebildik goreceksiniz resmi bilen varsa solesin lutfen nedir bu.. bende dusundum tamam artık balık gelmeye baslar diye hemen oltamı değiştirdim, yemledim oltayı denize attım bekle bekle bekleee nerdeee tık yok ama acık denizde gozum dalgaların ustundeki balıkları gorebiliyordum tekrar tüy'e döndüm, uzun denemelerin ardından eve donme vakti geldi diye bu son atışım dedim ve fıtlattım tüy'ü gidiş o gidiş misine koptu :mad: ve ben Servetin fotograf makinesini suya dusurdum kayaya sert carptı galiba birazda ıslandı hala calısmıyomus :mad: boylelikler balık avımızı noktalarık ve dedikkiiii tekne olmadan kışın bu denizden hiçbirşey alamayacagızzzz.. sanırım uzun bi muddet kıyıdan av yapmayacagız... Güzel manzaralar ve avlıgın resimlerini ekliyorum ve tutmuş oldugumuz 1 balığı... limanın dalga kıranından goruntulerr.. [IMG] [IMG] [IMG] servet [IMG] aslan kayalıklarının sahilden goruntusu [IMG] avlandıgımız yer [IMG] buda Benimmm [IMG] Buda tuttugumuz balik [IMG]