yerınarbaşında bir yer kullanılan malzeme:3 no siyah kırmızı benekli mepps ve kırmızı beyaz silikon balık av:turna av yapan kişiler:amcaoglu(yasin) ve ben Saat 03:30 sularında yola cıktık yolda tilki gördügümüzden dolayı bugun avımızın bereketli olacagına inanıyorduk amca oglum ve ben cok heycanlıydık onunda benimde hastalıgımız bu balık sevdası muhabbet ede ede vardık avlagımıza saat 05,30 olmustu.yasin ve ben malzemeleri taktık ve basladık denemelere ilk balık yasinden qeldi ama limit altı oldugu için suya geri iade edildi sıra bendeydi ilk balıgım biraz zorladı ama sudan cıkarmayı basardık bu arada orada turna tutan bir balıkcının turnanın agzına sigara vermesi dikkatimi cekti ve hemen resmini cektim sonra biraz daha denemeler üzerine balık vurmayınca yemek yemeye karar verdik kahvaltımızı hızlı bi şekilde yaptıktan sonra basladık tekrar denemelere ve sonucta asagıdaki balıkları tuttuk avımız gayet basarılıydı saat 12,30 da avımızı sonlandırdık hepinize rast gele
Furkan Kardeşim, Keşke tuttuğu turnanın ağzına sigara izmariti sokmayı marifet sayan o adamın da bir resmini çekseydin de ben de hariçten değil direk yüzüne karşı gazellenseydim. Av bir mücadeledir, ve ister kazanalım ister kaybedelim rakibimize saygı göstermek zorundayız. Avımıza gösterdiğimiz saygının yüksekliği kendi şahsiyetimizi de onurlandırır ve yükseltir. Avınız güzel geçmiş ancak ikinci resimde yakalamış olduğunuz avlar için bu raporu okuyan bakan insanlara ölçüt olması adına su şişesi, cep telefonu gibi hepimizin ölçülerini bildiği ortak bir malzeme koymanı öneririm. Böylece hem tutulan balıkların fiili büyüklüğü hem de limitlere uygun av olup olmadığı anlaşılır. Saldığınız küçük turnalar için de teşekkür ederiz.
Tebrikler, Harika bir av güncesine imza atmışsınız. Bereketiniz ve keyfiniz daim olsun İşte Harika bir fotoğraf, ellerinize sağlık
Avınız için tebrikler. Ağzına sigara izmariti sokularak resmi çekilen balık içinde Rıfat kardeşim ile tamamen aynı fikirdeyim. Sonuçta yapılan iş bir av. Avcının bir nedenle canını aldığı varlığa saygı duyması gerekir. Bu izmarit olayını akıl eden saygıdeğer ! arkadaşın resmini keşke çekseydiniz bizde yayınlasaydık. İzmaritli resimi etik bulmadığım için forumdan kaldırıyorum. Saygılarımla
hepinize teşekkürler yorumlarınız. için hakan abicim ben sadece tuhafıma giden resmi cektim sadece evet kötü bi durum kaldırmakla en iyisini yaptıgına inanıyorum bu arada bu benim ilk av raporumdu umarım basarılı olmusumdur avlarımın devamı gelecek inşallahrastgele
Öncelikle av için tebrikler. Yakaladığı avın ağzına sigara veren insan olsa olsa sapkın birisidir. Maalesef bir çok avcı'da benzer davranışların sergilendiğine şahit oldum. Turna avı için kayığına bindiğim kayıkcının yaklanan turnaya ana-avarat küffrettiğini görünce bir daha yanına yaklaşmadım. Tüm canlılara saygı kendine saygı demektir. Ava saygı lütfen. Hayırlı kandiller.