pazar günü gökpınar barajına saat 5:30 gibi gittik oltaları suya attık 2 tane israil sazanı bolcada istakoz geldi istakozların hikayeside şu: bi tane avcı tırıvırı atmış oda çalılara takılmış tırıvırıda benim oltaya takıldı çekiyim dedim ağa takılmış 10-15 civarı istakoz vardı istakozları kurtardık suya iade direk tırıvırıyı yaktık ama av güzel degildi
Paylasımın icin tesekkurler arkadasım.Raporuna bir kac resim eklesydin daha guzel bir rapor sunmus olurdun.İstakozları kurtardıgınız icinde tebrikler daha guzel avlar dilegiyle avınız daim olsun...
bence de kerevittir. ben istakozu deniz canlısı olarak biliyorum. ama ha istakoz ha kerevit. neticede canlıların hayatlarını kurtarmışsınız. tebrik ediyorum.
israil sazanı ankarada yok benim bildiğim kadarıyla nasıl lezzetlimi bari yada ankarada varda benmi bilmiyorum arkadaşlar..
inşallah ankara'yada dadanmaz en büyügü avcun kadar tadı güzel degil yakalaması zevksiz normal sazanların yumurtalarını yer
arkadaşım tebrik ederim duyarlı davranışından dolayı ha istakoz ha kerevit ne farkeder sen orda insanlık görevini yapmışsın gerisi hikaye o tırıvırıyı oraya atana bi sövsem iyi olacak ama neyse terbiye bizde kalsın tekrar teşekkürler keşke herkez bilinçli davran sa saygılarımla
ben sizin yerinizde olsam o istekoz veya adı ne ise onlardan 1 tanesini kırıp yem yapardım bu tip yemlerle (o göldeki doğal yem)çok güzel avlar yapılır bilginize
Gökpınar barajı nasıl oldu çok merak ediyorum 97 de pamukkale ünv. bitirdim o yaz stajımı baraj inşaatında yapmıştım beton santrali operatörü olarak.
bi aralar hiç güzel balık çıkmazdı hep ölü balıklar olurdu oraya yayın attılar şimdi eskisinden daha iii