Gelinciklere bir hal oldu, oltara gelmez oldu.. diley ley gız digel gel dolaley. Ve fakat Mezgitler çinekop oltasına çifter çifter gelende, aman yar, gözlerim dolar oldu. İşler bir acayipleşti arkadaşlar, boğazda akıntı ters döndü. Dalgadan durulmayan Kandilli sükunete geçti, gelincik suyun dışındaki oltaya atlarken, gelincik tutamaz olduk. Çinekop oltasına 2 adet mezgit birden gelir oldu. Garip şeyler oluyor vesselam. Sevgiler
Yok daha neler... bence gece gece yanlış otobüse amannn oltaya binmişlerdir.. Bu arada tebrik etmeyi unutduk. Kusura bakmayın
gürkan gece gece çinekop diye mezgit takımı atmış olmayasın sakın: Bu arada bugün çok üzüntülüyüm. Çok sevdiğim arkadaşım GÜRKAN iş yerimizden diğer işyerine taşınıyor. Birdaha kahve molamızdaki keyifli sohbetler olamayacak malesef. Gürkan çook üzülüyorum hemde çoooookk.
Teşekkürler arkadaşlar Selçuk Abicim, üzülme sen ya hu. Dahili hattan sohbetlere devam ederiz. Hatta artık birlikte balığa gitmek için daha geçerli sebeplerimiz olacaktır. Lafın belini bir şekilde kırarız. Yeter ki gönülden uzak olmayalım.
Sevgili kardeşim gürkan bukadar üzüleceğimi sanmıyordum ama bu bana çok dokundu. seni çok sevmişim be haylaz gürkan birazdan gelicem yanına konuşalım.
Merhaba Gürkan kabahat sende. O caparinin üstüne hangi baliga ait oldugunu ve kullanma tarifesini yazmamisin. Ondan sonra kalkip bizi korkutuyorsun. Ama Mezgitleri Cinekop gibi kizarttinmi hic bir sorun kalmaz. Eline saglik ve afiyet olsun. Rasgele