01 Temmuz Yaprakli Av Raporum

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında desperado20 tarafından paylaşıldı.

1. desperado20

desperado20 Soner

Favori Kamış:
    2.70 anten 10 bilyeli fisherman makine
    En İyi Avı:
    2.5 kg sarı sazan
    Merhaba kardeşlerim sevgili abilerim geçen hafta gittiğimiz Burdur Gölhisar Yapraklı Barajına Tekrar gitmeye karar verdik geçen hafta gittiğimiz yapraklı barajından umutlu döndük geçen yılların aksine kooperatif olan gölde artık bu sene ağ atılmıyor dolayısıyla balık tutmak eski yıllardaki kadar olmasada yinede verimli Geçen hafta 20 yi aşkın aynalı sazan tutmuştuk Bu hafta kararlaştırıp Ben Emin ve Sevgili arkadaşım Osman ile yola koyulduk tüm hazırlıklar birgün önceden yapıldı birgün öncedesinden av marketine uğradım sadece iğne alacağım dememe rağmen yine bir sürü alışveriş yaptım gitti paralar :)) yiyecek ve içecekler alındı Gölhisarda markete girdik olmazsa olmaz YUSUFÇA kasabasından Taş fırın ekmeklerini aldık ve saat 11,30 itibariyle avlağa vardık varır varmaz oltalarımı su ile kavuşturdum Yapraklı barajı yine bizi üzmedi bereketli bir av geçirdik Herzamanki gibi oraya has bişey bir kişi belki 10 tane olta atıyor resmen sallamaları döşemiş gırgırlar boy boy biz 3 kişiydik 5 tane Oltamız vardı güzel bir piknik ve bereketli av geçirdik totalde baya bi balık tuttuk sabaha karşı yakışıklı aynalı sazanlar çektik at çek ile kırmızı benekli 3 no meps ile 5 tane alabalık yakaladım Yapraklı barajında aynı zamanda alabalık havuzları var sanırım havuzlardan kaçan balıklar çünkü geçen sene öyle bi söylenti vardı doğa harikaydı Gölün Suyu çok temiz çam ormanları altında güzel bir gece geçirdik ailesiyle pinkik yapmaya gelenler vardı hafta içi olmasına rağmen ! Suyu temiz olduğu için balığı gerçekten lezzetli.....
    Kullandığım yem : Mısır küspesi ve Darı ( sazan için )
    2 no Crown kahrevengi delikli iğne
    5 adet Remixson gırgır
    5 tane de büyük boy zil :)
    Alabalık için Kırmızı benekli meps ve dip oltası Solucan
    Arkadaşlar resim nasıl ekleniyor bilmiyorum güzel resimler çektim sizlerle paylaşmaktan büyük keyif duyacağım.

2. 56562

56562 xxx xxxxx

3. denizli_balıkcısı

denizli_balıkcısı uğurcan

Favori Kamış:
    fark etmez
    Favori Makine:
    fark etmez
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    kardeş oltalar suyun içinde çalılara filan takılıyomu bugünlerde gitmeyi düşünüyorum

4. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    soner paylaısm ıcın tesekkurler bıde balıkları gorsek:p

5. LapinCash

LapinCash

Evet paylaşım güzel ama fotolar ..

6. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    Tebrikler Soner...
    Yem olarak mısır küspesi demişsin?
    Bunu yemlemek için mi kullandın?

7. desperado20

desperado20 Soner

Favori Kamış:
    2.70 anten 10 bilyeli fisherman makine
    En İyi Avı:
    2.5 kg sarı sazan
    Resim olayını yapamıyorum arkadaşlar yüklüyorum browse diyorum link falan yok bu arada DENİZLİ BALIKÇISI kardeşim olta pek takılmıyor 2 sefer falan anca koptu misinam

8. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Soner kardeşim avınız hikayesindende anlaşılacağı gibi güzel ve keyifli geçmiş ancak önemli bir kuralı bir sonraki avında ihlal etmemeni rica edeceğim yeni 2/2 tebliğler uyarınca her türden ucuna iğne ilişiklendirilmiş Küspeli olta ile avlanmak yasaktır Bu kuralada uyarsan normal yem ve olta düzeneği ile avlanmanın zevkini daha çok çıkaracağından emin ol;
    Rast gele...